S-a lansat Bon Bijou: magazinul online de bijuterii ce satisfac pofta de fashion

Bon Bijou este un nou brand de bijuterii cu piese absolut irezistibile ce surprind feminitatea, eleganța și îndrăzneala, adaugând dulceață și condimente pentru o ținută impecabilă de dimineață până seara. Totul capturat în esența unor accesorii care pun în evidență femeia zilelor noastre.

IMG_4868

Cele 3 game Bon Bijou, Starters, Main Course și Desserts, reprezintă o incursiune delicioasă în lumea bijuteriilor statement. Piesele satisfac cele mai rafinate pofte ale oricărei fashioniste ce își dorește să își completeze ținuta cu un accesoriu spectaculos și, în același timp, accesibil.

IMG_4857

Bijuteriile din gama Starters sunt piese fine și delicate care pot fi purtate cu ușurință zi de zi. Fără a fi pretențioase, oferă acel look chic și aparent nestudiat, dar atât de dorit. Main Course include acele bijuterii care fac diferența; esențiale în orice garderobă definită de o feminitate contemporană. Strălucitoare și de efect, completează ținuta și oferă acel wow factor necesar pentru o apariție cu adevărat sofisticată. Iar piesele din gama Desserts sunt expresia seducătoare a variantei lor culinare: dulci, colorate și condimentate cu un strop de îndrăzneală. Pur și simplu, savoarea absolută din orice meniu.

Andreea Esca si Raluca Leafu (Bon Bijou)

Raluca Leafu este omul din spatele brand-ului Bon Bijou si recunoaște faptul că îi plac bijuteriile realizate din materiale prețioase: “chiar am unele de care nu mă pot despărți, dar trebuie să țin cont și de faptul că tendințele se schimbă de la un sezon la altul iar noi, femeile, ne-am dorit mereu să avem outfiturile updatate, așadar Bon Bijou merge pe ideea de accesorii cu aspect prețios, dar realizate din materiale neprețioase, ceea ce le face accesibile din punct de vedere al prețului”.

Adriana Chiper

Cristalele, rășina, aliajul din zinc inoxidabil și pietrele semiprețioase sunt ingredientele folosite pentru crearea delicioaselor bijuterii. Cu prețuri între 80 și 350 RON, Bon Bijou îi dă oportunitatea oricărei femei să se simtă chic și elegantă.

Deși are în meniu coliere și câteva modele de brățări, www.bon-bijou.com, își extinde oferta și către zona cerceilor și a inelelor.

“Mi-am dorit să le prezint într-un mod neconvențional dar care totuși să le capteze esența, iar aspectul lor colorat, aproape delicios, m-a dus cu gândul la… bucătărie. Astfel au luat naștere cele trei linii: Starters – reprezintă bijuteriile discrete ce pot fi purtate zilnic, Main Course – unde domină piesele statement și Desserts – o linie cu o cromatică ceva mai colorată. Bon Bijou reprezintă un fel de „Bon appetite” reinterpretat și adaptat pentru accesorii”, a adaugat Raluca Leafu.

Raluca Lazarut

Printre invitații prezenți la evenimentul de lansare din “La Farine” s-au numărat: Andreea Esca, Cătălina Grama (Jojo), Anca Serea, Albertina Ionescu, Daiana Anghel, Raluca Lăzăruț, Diana Bart, Bianca Ioniță, Ana Morodan, Noemi Revnic, Carmen Negoiță, Ioana Blaj, Nadina Campean și mulți alții.

Partenerii evenimentului de lansare a magazinului online Bon Bijou au fost: La Farine și Beautik Haute Parfumerie.
Accesoriile Bon Bijou se găsesc pe www.bon-bijou.com, iar fashionistele pot fi mereu la curent.

CRS_5656_1