S-a lansat meniul de iarnă în Haagen Dazs Shops România

În decembrie, s-a lansat meniul de iarnă în cafenelele Haagen Dazs din Romania. Acesta include nouă creații inedite cu înghețată Haagen Dazs și patru noi prăjituri delicioase, ce sunt de asemenea însoțite de o cupă de înghețată la alegere.

Haagen Dazs 0006

Ultimate Brownie Macchiato, o creație din colecția Barista, propune o combinație savuroasă de înghețată – Vanilie şi Brownie Macchiato, și cafea fină, completate de un strat generos de frişcă, cuburi delicioase de brownie, sos fondant de cacao şi alune caramelizate.

Chai Orange Cookie Sundae este o creație decadentă ce include înghețată de vanilie și cu aromă de Caramel Chai Latte, un sortiment nou introdus vara aceasta în meniu, cuburi pufoase de cookies, felii de portocale, sos de caramel și un biscuite de ceai cu aromă de portocale.

Winter Chai Latte este un altfel de ceai, cu o aromă bogată, o combinație inedită de înghețată Caramel Chai Latte și ceai Earl Grey. Spuma de lapte care îl desăvârșește trimite cu gândul la o creație barista.

Salted Caramel Hot Cocoa și Orange Hot Cocoa sunt două creații cu arome de Crăciun, perfecte pentru perioada rece. Prima include o cupă de înghețată de caramel sărat, iar cea de-a doua o cupă de înghețată de ciocolată belgiană.

Chocolate Caramel Pop este un con uriaș de vafă, umplut cu frişcă și două dintre cele mai irezistibile arome de înghețată Haagen Dazs: Macadamia Nut Brittle şi Vanilla Caramel Brownie, ornat cu popcorn cu caramel.

Mochi Crème Brûlée Celebration este, fără îndoială, creația vedetă a meniului de iarnă. Include două cupe de înghețată Crème Brûlée Mochi, premiera acestui sezon, completate de frișcă pufoasă, biscuiți și alune caramelizate.

Peanut Butter Brioche este o creație unică, combinând un toast de brioșă cu aroma inconfundabilă a înghețatei cu gust de unt de arahide și cea a coulis-ului de zmeură.

Mango Berry Crunch este o creație lejeră și răcoritoare, ce include o cupă de înghețată de vanilie și una de sorbet de mango, alături de un strat dulce de confit din fructe roşii, cereale crocante şi bucăţi de mango şi zmeură .

Meniul de iarnă a fost conceput pentru a oferi o alternativă delicioasă în primul rând pentru “pauza de cafea”. Și cum o pauză de cafea nu este completă fără o prăjitură delicioasă, acesta propune trei sortimente noi – Salted Caramel Cheesecake, Pecan Pie și Apple Crumble Pie, ce pot fi savurate alături de o cupă din înghețata favorită și de o ceașcă de ceai sau cafea aromată.

Haagen Dazs 0050

Meniul de iarnă este disponibil până la finalul lunii februarie în cele 2 cafenele Haagen Dazs din București, din Afi Cotroceni și din Băneasa Shopping City.

Haagen Dazs 0079

Prima cafenea Haagen Dazs din România a fost inaugurată în 2010, în Băneasa Shopping City, iar din 2018 i s-a alăturat un al doilea shop, în Afi Cotroceni. Cele doua cafenele Haagen Dazs propun o varietate de arome ale celebrului brand american de înghețată, dar și creații inedite pe bază de înghețată, prăjituri, clătite, băuturi pe bază de cafea.

Haagen Dazs 0104