Salina cu sare de Himalaya la Cybex Gym

Efectele terapiei cu sare au fost verificate de-a lungul timpului. Bucura-te si tu de ele la Cybex Gym. Salina cu sare de Himalaya din cadrul centrului de wellness este cu adevarat speciala. O ora petrecuta aici echivaleaza cu o zi intreaga intr-o salina obisnuita.

MG_4871-500x220

Este destinată copiilor și adulților. Noutatea adusă de salina Aviației Wellness Center constă în generatorul de sare de Himalaya care are o eficiență crescută, astfel încât o oră petrecută în salină noastră echivalează cu o zi întreagă petrecută într-o salină obișnuită.

Sarea de Himalaya este considerată ca fiind cea mai pură și cea mai sănătoasă de pe planetă. Ea are o vechime de 250 milioane de ani și păstrează în conținutul său componența marilor preistorice. Cristalul cuprinde 84 de minerale, dintre cele aproximativ 92 de minerale care se regăsesc în componența corpului uman (în sânge, în lacrimă și în lichidul amiotic).

Concluzia finală este că Sarea de Himalaya prezintă numeroase beneficii naturale. Acestea includ:

  • Când este încălzită, se eliberează ioni negativi ce purifică aerul prin atragerea de particule ce plutesc în aer, cum ar fi polenul sau praful, se unesc cu acestea și devin atât de grele încât cad pe podea, lăsând aerul curat.
  • Ajută în problemele respiratorii cum ar fi alergiile, astmul, efectele secundare ale fumatului și bronșite.
  • Ajută în bolile de piele cum ar fi acneea, eczemele și psoriazisul.
  • Aduce o claritate mentală prin reducerea stresului și a oboselii.
  • Aduce efecte de relaxare și calmare similare celor din salinele naturale.
  • Atunci când sarea este combinată cu temperaturi ridicate, împreună cu o serie de alegeri pe care le puteți face (să ascultați muzică, să citiți, să meditați sau doar să vă relaxați), senzația obținută este una extraordinară

Cybex Gym – Aviatiei Wellness Center. Strada Soldat Gheorghe Pripu numarul 22 A. www.cybexgym.ro