Samsung a lansat trei noi modele de boxe Wireless Audio 360

Samsung Electronics Co., Ltd. a adăugat trei noi modele gamei de boxe Wireless Audio 360, modelele R5, R3 și R1. Noile sisteme audio care propagă sunetul în toate direcțiile vor putea fi văzute în premieră la târgul de tehnologie IFA 2015. Boxele au integrate o interfață tactilă și o aplicație Multiroom îmbunătățită pentru smartphone-urile, tabletele și accesoriile smart ale utilizatorilor.

Modele R5, R3 și R1 fac parte din gama Samsung Wireless Audio 360, lansată odată cu mult apreciatele R7 și R6, și le oferă utilizatorilor același sunet de calitate, echilibrat, precum și un design premium, care completează elegant orice spațiu.

„Prin aceste noi modele introducem pe piață un nou nivel de calitate a sunetului, păstrând un design simplu, dar în același timp premium și oferim o interfață mult mai intuitivă. Modelele R5, R3 și R1 vor consolida statutul de lider pe care Samsung îl deține pe piața sistemelor audio dedicate utilizatorilor obișnuiți,” a declarat Jurack Chae, Senior Vice President Visual Display Business, Samsung Electronics

Interfață intuitivă
Modelele R5, R3 și R1 au opțiuni de control simplificate pentru o experiență de utilizare cât mai intuitivă. Utilizatorii pot modifica nivelul de volum, pot rula melodii sau pot selecta diferite surse de muzică printr-o simplă apăsare sau glisare în partea superioară a boxelor.

Sunet optim
Modele R5, R3 și R1 se conectează la aplicația Multiroom, disponibilă pentru smartphone-urile și tabletele cu Android sau iOS, oferind posibilitatea de a partaja muzică pe dispozitivele interconectate prin Wi-Fi din întreaga casă. Aplicația le permite utilizatorilor să găsească și să selecteze cu ușurință melodii sau să creeze playlist-uri pe ecranul dispozitivului.

Aplicația Samsung Multiroom a fost actualizată pentru a funcționa și cu dispozitivele Samsung Gear S și va fi disponibilă și pe accesoriile smart care urmează să fie lansate, prin intermediul unei interfețe simple, fără a depinde de un smartphone.

De pe accesoriile smart, utilizatorii pot controla redarea și volumul muzicii, pot căuta și pot selecta diferite melodii sau playlist-uri. De asemenea, accesoriile afișează pe ecran informații despre melodiile în curs, precum și o listă cu boxele disponibile, toate acestea printr-o simplă glisare cu degetul pe ecran.

Streaming de înaltă calitate pe toate dispozitivele prin Qobuz
Samsung a încheiat un parteneriat cu Qobuz, un serviciu de streaming muzical online, pentru a-și oferi serviciile de streaming de înaltă calitate pe dispozitivele audio Samsung. Acest parteneriat le oferă utilizatorilor acces la conținutul lor preferat audio, la cea mai bună calitate și consolidează angajamentul Samsung de a le oferi acestora cea mai bună experiență audio de pe piață.

Noile modele vor fi disponibile pe piețele din Europa și S.U.A. începând cu ultimul semestru al anului 2015.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră și creează viitorul prin idei și tehnologii inovatoare ce redefinesc universul televizoarelor, smartphone-urilor, accesoriilor smart, tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, echipamentelor medicale, sistemelor de rețele, semiconductoarelor și soluțiilor de afişaj digital. Suntem deschizator de drumuri și în Internet of Things cu inițiative precum Digital Health și Smart Home. În cele 84 de țări în care suntem prezenți, avem o echipă de 319.000 de angajați, cu vânzări anuale de 196 miliarde de dolari. Pentru a descoperi mai multe, vă rugăm să accesați site-ul nostru www.samsung.com sau blog-ul nostru oficial global.samsungtomorrow.com.

WAM3500_006_Top WAM5500_003_Lookdown WAM5500_004_Detail Front-Set_WAM1500_3500_5500