Samsung GALAXY Beam dă tonul distracției!

Smartphone-ul Samsung cu proiector oferă experiențe multimedia inedite, ce pot fi vizualizate oriunde și oricând

Spania, Barcelona – 28 februarie 2012 – Samsung Electronics Co. Ltd a prezentat astăzi modelul GALAXY Beam, un smartphone cu proiector care permite utilizatorilor să afișeze conținutul multimedia oriunde s-ar afla, pe un ecran mare și luminos.

GALAXY Beam oferă utilizatorilor posibilitatea de a împărtăși instant, cu familia sau prietenii, fotografii, videoclipuri sau orice alt tip de fişier multimedia, prin afișarea conținutului pe pereți, tavan sau suprafețe improvizate. În acest mod toată lumea se poate distra fără a fi nevoie să se strângă în jurul smartphone-ului sau în jurul unor ecrane de mărimea unor tablete. De asemenea, proiectorul cu o luminozitate de 15lm asigură claritate chiar și în aer liber, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea să împărtășească instant momentele memorabile.

„GALAXY Beam oferă mobilitate şi posibilitatea de a împărtăși conținutului digital instant, oriunde te-ai afla, fiind în acelaşi timp subţire şi portabil”, a declarat JK Shin, Președinte IT & Mobile Communications Division, Samsung Electronics.

„GALAXY Beam este un dispozitiv creat prin experienţa şi inovaţia Samsung, demonstrând angajamentul companiei de a oferi experiențe extraordinare consumatorilor şi produse care să le permită să se exprime liber”.

Videoclipuri, hărți, informații de business, jocuri – o gamă întreagă de conținut multimedia poate fi afişată instant cu GALAXY Beam prin intermediul unei proiecţii clare, high-definition, cu dimensiuni de până la 50”. Dispozitivul prezintă o aplicație dedicată proiectorului, care ajută la selectarea facilă a conținutului și la activarea acestuia în câțiva pași simpli.

Adaugă o doză de relaxare sau divertisment întâlnirilor cu prietenii prin transformarea oricărei camere din locuință sau a unei terase într-un mini home-theater, proiectând videoclipuri full-screen pe tavan sau perete. Împărtăşeşti astfel conținutul cu toată lumea, prin simpla apăsare a unui buton. Mai mult, utilizatorii pot imortaliza momentele preferate din vacanță folosind camera foto de 5MP a lui GALAXY Beam și apoi le pot arăta familiei sub forma unei proiecţii pe perete, ascultând în acelaşi timp muzică direct de pe dispozitiv, în așa fel încât toți se pot bucura de această experiență.

Pentru utilizatorii tineri, activi pe social media, GALAXY Beam introduce un nou mod de a împărtăşi conținutul. Smartphone-ul devine mai mult decât un telefon: un instrument digital extrem de folositor, pe care îl poţi lua cu tine oriunde, poate da tonul petrecerilor sau pur și simplu să transforme momentele speciale în ipostaze care pot fi împărtășite instant. În plus, cu ajutorul lui GALAXY Beam, o petrecere aniversară poate începe la câteva secunde după ce videoclipurile muzicale de pe YouTube sau Hulu încep să fie proiectate pe tavan sau uşă.

În același timp, studenții pot împărtăși videoclipuri sau materiale de studiu în orice cameră de cămin, transformând învățatul în grup într-o experiență nouă și interactivă. De asemenea, GALAXY Beam este ideal pentru jocurile în grup: utilizatorii pot încărca jocurile preferate sau pot alege din peste 1.000 de jocuri disponibile de pe Game Hub, magazinul virtual de jocuri al Samsung, iar apoi le pot proiecta pentru partenerii de joc, bucurându-se astfel de o experiență interactivă. În plus, GALAXY Beam este și un instrument avantajos pentru oamenii de afaceri. Un agent imobiliar poate prezenta imagini ale proprietăților clienților pe măsură ce le face turul; sau un arhitect poate expune pe loc schiţele colegilor, pe șantier sau într-o locație publică.

Deşi smartphone-ul prezintă un adevărat proiector integrat, GALAXY Beam nu face compromisuri în ceea ce privește stilul sau portabilitatea, având doar 12,5 mm grosime și un design elegant și ergonomic. Acesta rulează pe platforma Android 2.3 Gingerbread cu ajutorul unui procesor impresionant dual-core de 1.0GHz, asigurând o flexibilitate uimitoare și o interfață cu un grad rapid de răspuns. Memoria internă impresionantă de 8GB permite stocarea fișierelor multimedia de dimensiuni mari, iar bateria puternică de 2000 mAh asigură performanța display-ului și a redării conținutului.

GALAXY Beam este lansat și prezentat în cadrul Mobile World Congress 2012.

Despre Samsung Electronics

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a tehnologiilor de convergenţă digitală, cu vânzări consolidate de 143,1 miliarde USD în anul 2011. Având aproximativ 222.000 de angajaţi în 205 de birouri din 71 de ţări, compania operează două organizații separate, pentru a coordona nouă divizii independente de afaceri: Digital Media & Communications, compusă din Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions și Digital Imaging; și Device Solutions, alcătuită din Memory, System LSI și LCD. Recunoscut pentru performanța lider în industrie, conform unei serii de criterii economice, de mediu și sociale, Samsung Electronics a fost numită cea mai sustenabilă companie de tehnologie din lume în cadrul 2011 Dow Jones Sustainability Index. Vizitaţi www.samsung.com pentru mai multe informaţii.