Samsung lanseaza All-in-one PC Seria 7, cu control prin gesturi

În casa inteligentă a viitorului, nu doar televizorul poate fi controlat cu ajutorul gesturilor, ci și… computerul! Pentru că Samsung a lansat la IFA 2012 All-In-One PC Seria 7, ce dispune de cinci funcții de recunoaștere a gesturilor, prin care dispozitivul poate fi controlat de la o distanță de până la un metru. În același timp, modelul oferă control tactil deplin, având un ecran multi-touch cu suport pentru 10 degete.

 

Samsung All-In-One PC Seria 7 rulează sistemul de operare Windows 8 și se mândrește cu un hardware performant: un procesor de a treia generație Intel® Core™ i7/i5, memorie RAM de 8 GB, HDD de până la 1TB și SSD de 64 GB. În plus, modelul are un design compact, cu finisaje premium, oferind un aspect modern spațiului de lucru.

Performanță remarcabilă

Performanța noului AIO PC este asigurată de procesorul de a treia generație Intel® Core i7/i5 și de memoria RAM de 8 GB. Placa video puternică, AMD Radeon HD 7850M***, drive-ul Blu-ray și memoria HDD de până la 1TB și SSD de 64 GB asigură redarea intantanee de conținut într-o mare varietate de formate, oferind un playback suprinzător, precum și posibilitatea de editare, creare și salvare de conținut.

Dispozitivul încorporează și o serie de difuzoare de 14-Watt si tehnologiile Tweeter și Dolby sound***, ce oferă sunet de înaltă calitate în orice mediu. În același timp, ecranul WQHD** cu o rezoluție de 2560×1440 poate afișa mai mult conținut fără a compromite dimensiunea acestuia. Navigarea online concomitentă cu urmărirea unui film nu mai reprezintă o problemă.

În exclusivitate pe Samsung PC: rețetele lui Jamie Oliver

Utilizatorii de AIO PC Seria 7 de la Samsung se pot bucura de aplicația premiată Jamie Oliver’s Recipes, disponibilă pentru Windows 8 și preinstalată în exclusivitate pe PC-urile Samsung echipate cu acest sistem de operare. Aplicația prezintă rețete delicioase din întreaga lume, dezvoltate special pentru a fi redate într-un format ușor de citit, ce prezintă pașii detaliați ai procesului de gătire, alături de fotografii HD. Cu ajutorul unul ecran PC de dimeniuni generoase, gătitul nu a fost niciodată mai plăcut.