Sarbatoreste primavara la Fashion Bazaar

Cel mai mare targ de moda, cosmetice si vintage sarbatoreste primavara si ofera inspiratia care va transforma orice tinuta intr-una demna de o fashionista. Peste 60 de expozanti vor prezenta colectiile in ton cu trendurile momentului  in cadrul celei de-a opta editii a FASHION BAZAAR, pe 28 aprilie 2013, intr-un décor boem, la Villa Rodizio – Ion Luca Caragiale 32.

Pasionatele de fashion vor putea admira, se vor putea inspira pentru cadourile de Iepuras si isi vor putea imbogati garderoba cu piese de rezistenta ale noilor colectii realizate din materiale diafane, pline de culoare, piese vestimentare vintage autentice, haine create de designeri romani, bijuterii si accesorii, incaltaminte din piele naturala, cosmetice bio, dar isi vor putea si delecta papilele gustative cu briose delicioase si ceaiuri.

Vizitatoarele Fashion Bazaar vor avea parte de o serie de surprize inedite: o prezentare de moda organizata de expozantii targului in cadrul careia vor fi expuse  exclusiv tinute in culorile roz si lila si vor putea participa la tombola care le va da posibilitatea sa castige numeroase premii din ora in ora.

Surprizele nu se incheie aici! Fashionistele care vor respecta tema vestimentara – roz si lila – se vor transforma in printese pentru o zi, cele mai inspirate tinute fiind premiate de Cif.

Barbatii vor avea, si ei, parte de suprize – colectii de ceasuri si bijuterii, camasi personalizate, accesorii unicate si multe altele.

Printre expozantii de la targ se numara:

VINTAGE

Italian Vintage, Vintage Bazar, Vintage Lady, Vintage Deco, Vintage Lux si multi altii

DESIGNERI

DN by Diana Nicolae, TricouriAntante, Ama Handmade, Gabriela Atanasiu, Queen of Hearts, Top Shop,Joy Fashion, MihaelaCretescu, Feathers, Guilt Design, Narenj, MiMo Store, L’ArmoireDessinéesimulti altii

ACCESORII & BIJUTERII

Bratara ta povestea ta, Cajoux, BooBow,D’arc Bijoux, Make a secret wish, Bratara succesului, Snö of Sweden, Crafty Grandma, Sibella si multi altii

HAINE SI ACCESORII BARBATI

Black Tie, Pineberry, Papion Ralitza, Boo Bowsi multi altii

INCALTAMINTE& GENTI

Passepartous, Paolo Marconisi multi altii

COSMETICE

Top Line, D’Adine Esenta Naturii, Raftul cu Miresme, Avalon Skincare si altii

Orele de desfasurare ale Fashion Bazaar sunt 11:00 – 20:00, intrarea va costa 10 lei.

Urmariti colectiile care vor fi prezentate la targ pe:

https://www.facebook.com/events/133279736857075/

Ne gasiti pe:

http://www.facebook.com/fashionbazaarpnk