Sărbătorile vin cu Only For You!

Cina de Moş Nicolae, petrecerea de Crăciun, Revelionul de poveste – luna decembrie este un adevărat podium al celor mai preţioase ţinute, pline de culoare şi strălucire. Tradiţionalele nuanţe de roşu, auriu şi argintiu care construiesc atmosfera de poveste a iernii sunt reinterpretate în funcţie de stilul personal în accente tot mai avangardiste. Special pentru sărbătorile de iarnă, Only For You  prezintă o selecţie rafinată, în culori vibrante, potrivite pentru o apariţie cu adevărat efervescenta alături de cei dragi.

 cover

Indiferent de destinaţia aleasă pentru sărbătorile de iarnă, Only For You te provoacă să te laşi sedusă de magia culorilor, pentru a-ţi construi ţinutele preferate. Inspirat de aerul sărbătorilor şi dorinţa de a dărui amintiri memorabile celor dragi, brand-ul Only For You prezintă câteva ţinute emblematice pentru serile speciale.

De sărbători, doar pentru tine

Tentindetele acestui sezon dezvăluie un mix neaşteptat de influenţe, muza fiind tocmai femeia extrem de activă, căreia nu îi este teamă să experimenteze noi look-uri. De la nuanţele nude, griuri la cele puternic contrastante – verde, albastru, roşu, ţinutele festive pot fi reinterpretate în propriul stil pentru a întregi un look efervescent.

Super chic! Cuvântul cheie pentru ţinutele de sărbători este de departe „chic”. Only For You îţi propune un Decembrie de poveste, dominat de rochii diafane, infleunte retro, culori vibrante şi detalii statement. Totul depinde de tine, de la accesorii, încălţăminte şi până la rochii exuberanţe, cu croieli moderne şi decupaje îndrăzneţe, colecţia de sărbători de la Only For You satisface chiar şi cele mai pretenţioase gusturi.

Propunerile Only For You

Colecţia de sărbători Only For You este completată de elementele potrivite pentru accesorizarea ţinutelor preferate: bijuterii statement, pantofi eleganţi şi clutch-uri strălucitoare.

Dorinţele se îndeplinesc în toate magazinele Only For You! Chiar dacă alegi să îţi petreci Crăciunul în familie sau în oraş cu prietenii, încercaţi să vă lăsaţi purtată de propria imaginaţie pentru a combina nuanţe diferite şi texturi fabuloase într-o ţinută rafinată, festivă şi surprinzătoare. Regulile sunt foarte simple pentru un efect „wow”, poţi alege o rochie diafană roşie şi un pulover călduros, accesorizate cu pantofi stiletto şi o brăţară statement.

Pentru cei care aleg să petreacă sărbătorile într-un cadru mult mai elegant, regulile se schimbă, iar rezultatul va fi unul modern şi sofisticat, care emana strălucire şi elegantă. Într-un astfel de cadru, sunt recomandate ţinute glam, şi, totodată, comode. Tradiţională combinaţie rosu-alb este dusă la un alt nivel, îmbogăţită prin accesorii statement care vor întregi o ţinută memorabilă şi modernă.

Vino în magazine Only For You pentru a vedea întreaga colecţie.

Bucureşti: UNIREA SHOPPING CENTER, ET.1

Bucureşti: PROMENADĂ MALL, ET. 1

Braşov: STRADA NICOLAE BĂLCESCU, NR. 62, ET. 2, COMPLEX STAR

Ploieşti: MALL SHOPPING CENTER, ET. 1

Craiova: ELECTROPUTERE PARC, PARTER