Savvy Minerals by Young Living

Noile produse Young Living se alătură mișcării de frumusețe curată, cu noua colecție de machiaj natural, Savvy Minerals By Young Living

Dacă ești pregătită să devii mai pricepută în ceea ce privește activitatea de înfrumusețare zilnică, nu poți trece pe lângă noua linie de machiaj natural a Young Living, Savvy Minerals by Young Living. Această colecție de machiaj natural îmbină formule premium cu ingrediente pure, pentru a se alătura frumuseții tale naturale fără a sacrifica standardele tale de îngrijire a pielii. Cu o varietate de nuanțe și culori, poți găsi produsele perfecte pentru a te ajuta să îți construiești colecția de machiaj de vis.

Frumusețea curată sau pură este un termen pe care companiile de produse cosmetice îl folosesc pentru a arăta că produsele lor nu conțin anumite ingrediente nesigure sau controversate, cum ar fi parabeni sau talc. Conduși de creșterea în industria de wellness, consumatorii cer produse sigure și „curate”, fără ingrediente nocive sintetice.

Variind de la fonduri de ten, rujuri la farduri de ochi, obține aspectul perfect, de la natural la dramatic, cu nuanțe și culori construibile. Există chiar și un exfoliant pe bază de semințe de mac, care îi oferă luciului de buze sau rujului un finisaj fără cusur. Alege aspecte sidefate, mate sau cu o strălucire intensă pentru buzele tale, cu rujurile și luciurile de buze Young Living. Finisează cu un fard de obraz vegan, rozaliu și radiant. Netoxice și netestate pe animale, pentru o indulgență naturală, fără urmă de sentiment de vină.

Cele două nuanțe de bronzer se amestecă ușor și îți încălzesc tenul pentru a avea niște obraji luminoși și radianți, cu o piele care strălucește natural. Aplică aceste bronzere cu una dintre pensulele din Essential Brush Set. Aceste cinci pensule de calitate ridicată vin într-o cutie elegantă pentru depozitare și transport ușor.

Pentru a termina pregătirea și a putea pleca, gama de rujuri și glosuri de buze Young Living va adăuga cu siguranță acel strop de culoare pe care îl dorești. Rujul are o formulă fină, se aplică ușor și e perfect pentru utilizare zilnică. Pentru a adăuga un pic de strălucire, luciul de buze natural calmează și înmoaie buzele, oferindu-ți control asupra nuanței pentru o acoperire ușoară până la medie.

Cum susține Young Living frumusețea curată?

Compania conduce revoluția de frumusețe curată, eliminând ingredientele nesigure și concentrându-se pe ingrediente ușoare, corecte și eficiente. Compania a interzis chiar mai mult decât cele 1.328 de ingrediente interzise de Uniunea Europeană, interzicând peste 2.500 ingrediente și chiar și unele „ingrediente naturale” pe care alte companii le utilizează.

Niciunul dintre produsele Young Living Savvy Minerals nu conține vreunul dintre următoarele ingrediente:

– Talc

– Bismut

– Parabeni

– Fialați

– Produse petrochimice

– Nanoparticule

– Parfumuri sintetice

– Coloranți sintetici

– Materiale de umplutură sintetice și ieftine

Detalii despre produs, împreună cu câteva sfaturi și trucuri privind conturul perfect, pot fi găsite pe site-ul web Young Living https://www.youngliving.com/ro_RO

Despre uleiurile esențiale Young Living

Young Living Essential Oils, LC, situată în Lehi, Utah, este liderul mondial al uleiurilor esențiale, oferind produse infuzate cu uleiuri de cea mai înaltă calitate. Young Living își ia în serios rolul de lider în industrie, stabilind standardele cu angajamentul său brevetat pentru calitate Seed to Seal®, care include 3 piloni importanți: Aprovizionare, Știință și Standarde. Aceste principii de ghidare ajută firma Young Living să protejeze planeta și să furnizeze produse pure, autentice, pe care membrii noștri le pot utiliza și le pot împărtăși cu încredere cu familia și prietenii lor. Produsele Young Living- care provin din ferme corporative și partenere și furnizori certificați Seed to Seal- nu numai că susțin un stil de viață sănătoasă ci oferă și oportunități pentru peste 6 milioane de membri de la nivel global pentru a-și găsi un scop și o stare de bine în viață aliniindu-și munca cu valorile și pasiunile lor.