Scenete de teatru la Magazinul IKEA

În urmă cu puțin timp, te anunțăm de lansarea catalogului IKEA 2013! El a venit însoțit de foarte multe noutăți, produse, soluții și, nu în ultimul rând, inspirație.

Chiar și structura a fost modificată, astfel încât propunerile din catalog să se aplice fiecărei persoane care are o casă, indiferent de dimensiunea acesteia sau de numărul ei de cameră. Astfel, reorganizarea catalogului se bazează acum pe activitățile de acasă: Găseşti uşor!, Somn uşor!, Nu uita de tine!, Găteşte cu plăcere!, Poftă bună!, Spor la treabă!, Lasă grijiile deoparte!.

Weekendul trecut, 8 și 9 septembrie, magazinul IKEA a prins viață. Pentru a prezenta clienților noua structură a catalogului, fiecare categorie a fost reprezentată de câte o scenetă de teatru jucată chiar în magazin. Pe rând, în mai multe camere amenajate ca dormitoare, camere de zi sau bucătării, preț de câteva ore, un cuplu tânăr a interpretat scenetele. Vizitatorii magazinului au fost surprinși, s-au amuzat și au început să se simtă și ei ca acasă, urmând exemplul cuplului.