Se lanseaza #TheDate, o serie de petreceri unicat

Dacă te-ai săturat de petrecerile pe repeat, acum ai #TheDate, o serie de petreceri unicat

#SailMeBaby

Vara aceasta, iubitorii de experiențe inedite se vor putea bucura de o serie de petreceri în care singura regulă va fi: socializarea. Create cu scopul de a le oferi vibe-ul perfect de distracție celor pentru care atmosfera e mai importantă decât muzica, petrecerile #TheDate își propun să devină locul de întâlnire al unei comunități de oameni care iubesc viața și party-urile, un loc în care participanții vor reveni pentru a continua discuția începută în ediția anterioară. Petrecerile #TheDate se vor ține o dată pe lună și vor avea, la fiecare ediție, câte o temă și o locație diferite.

„Pentru că aveam sentimentul că petrecerile din cluburile bucureștene sunt, de fapt, aceeași petrecere «pe repeat», am gândit #TheDate ca o serie de evenimente pe care nu le poți retrăi niciodată. Te duci la #TheDate ca să te bucuri de experiență, nu doar de aceeași muzică bună. Astfel, fiecare eveniment va avea o poveste diferită și se va desfăsura într-o locație nouă, pentru a putea oferi, de fiecare dată, o atmosferă unică. În acest mod, credem noi, vom crea o comunitate de «party people» care vor avea un lucru foarte important în comun: acea chimie care iese la suprafață doar în anumite contexte”, spune anappana organizator al petrecerilor #TheDate.

 

Prima petrecere din această serie va avea loc sâmbătă, pe 14 mai, de la 22:30 până dimineața, pe terasa Promenada Mall din București și este inspirată de insulele exotice, în care poți face sailing zi și noapte. „Sail Me, Baby” va fi mai mult decât o petrecere la înălțime. În premieră în România, pe terasa Promenada Mall se va urca o barcă de 6.5m/3m care, pe parcursul petrecerii, va juca rolul de pupitru al DJ-ului.

Invitatul special al evenimentului este DJ-ul Bogdan Popoviciu, care a mixat în cele mai mari cluburi din București și din România. Pentru „Sail Me, Baby” a pregătit un playlist inspirat din Radio MIAMI și, pentru ca atmosfera să fie cu adevărat magnetică, pe scenă va urca și o trupă instrumentală, care va cânta live.

Dress code-ul acestei petreceri este: white & blue, yacht style

Accesul se face pe bază de brățară care poate fi achiziționată sunând la nr. 0730 274 155 și costă 40 de lei. Brățările nu se vând la fața locului în seara evenimentului.

Petrecerile #TheDate vor avea loc o dată pe lună, într-o locație nouă și sub o altă tematică. Pentru o bună desfășurare a evenimentului, organizatorii își rezervă  dreptul de a-și selecta participanții. Hashtag-urile oficiale sunt: #thedate și #notapartyTHEparty #14mai #pepromenada #sailmebaby.

IcebergBottle (2) Prosecco Bar (1) Tohani (1)