Secrete anti-celulită ascunse în bucătărie! Cafea măcinată, sare, rozmarin, chilli şi migdale – remedii naturale împotriva celulitei

 

Deşi celulita nu reprezintă un pericol de sănătate, ştim cu toţii că persoanele care sunt afectate de aspectul de “coajă de portocală”, cauta remediile naturale şi tratamentele cele mai eficiente.

“În momentul în care descoperiţi un tratament natural potrivit vouă şi care dă rezultate, este esenţial să rămâneţi fidele acestuia. Dacă sunteţi constante în aplicarea tratamentelor, vă veţi da seama că aţi găsit un mod excelent de a trata problema, fără a apela la medicamente sau la chirurgie invazivă.” a explicat dr. Eduard Bolohan, reprezentant al produselor Chilliburner şi Chillishape.

În primul rând, nimic nu va face ca celulita să dispară complet. Există doar anumite tratamente pentru celulită, care reuşesc să minimizeze aspectul de ”coajă de portocală”. Multe dintre noi avem însă aşteptări mari şi suntem deseori dezamăgite de efectele soluţiilor  încercate.

Atunci… care sunt reperele după care trebuie să ne ghidăm?

 

1. Să fim constante cu tratamentele

Deseori începem un anumit tratament, însă fie facem pauze lungi între aplicări, fie renunţăm complet după numai o lună. Pentru a putea vedea rezultate este nevoie de timp şi perseverenţă.

“Există tratamente contemporane care în momentul de faţă sunt eficiente pentru toată persoanele care le încearcă. Uneori efectele se văd mai repede pentru anumite persoane şi mai greu pentru altele. Trebuie respectate cu grijă indicaţiile de aplicare a tratamentelor, dacă vreţi să eliminaţi celulită treptat, treptat, dar sigur.” a explicat dr. Eduard Bolohan, reprezentant al produselor Chilliburner şi Chillishape.

 Nu faceţi pauză mai mult de 3 zile de la tratamentul anti-celulitic.

 

2. Să combinăm tratamentele naturale cu sportul

Sportul-poate acest remediu vă sperie un pic. Nu sunt multe persoane care sunt dispuse să facă mişcare în fiecare zi.

Însă odată ce veţi observa cum pielea devine mai fermă şi cum celulita începe să dispară, vă veţi da seama că este unul din cele mai bune remedii, deoarece în permanenţă se văd îmbunătăţiri ale aspectului pielii.

Faceţi mişcare minim 30 de minute pe zi, pentru a vedea rezultate.

 

3. Să tratăm celulita la nivel intern

Tratarea la nivel intern a celulitei este un alt remediu care oferă rezultatele mult dorite.

Apa-Un remediu eficient împotriva celulitei este consumul de apă. Aceasta îţi curăţă organismul şi elimina toxinele. Nu trebuie să beţi foarte multă cafea şi suc acidulat, ci în schimb să încercaţi să consumaţi ceaiuri.

Alimentaţia corecta-Consumul de alimente sănătoase vă poate ajuta să scăpaţi de celulita care vă chinuie. Ideale sunt alimentele bogate în antioxidanţi. Acestea pot în mod natural să cureţe sistemul sangvin de toxine. Fructele şi legumele colorate sunt exemplele perfecte de antioxidanţi.

Alimentele bogate în fibre combat de asemenea celulita, ele îmbunătăţind procesul digestiv, eliminând mai efeicient toxinele din tractul digestiv, toxine care împiedică digererea corepsunzatoare a alimentelor.

Evitaţi alimentele procesate şi înlocuiţi-le cu alimente bogate în fibre sau antioxidanţi!!

 

4. Să aplicăm corespunzător tratamentele

Masajul cu uleiuri reprezintă un tratament împotriva celulitei care există de secole. Pentru a putea vedea rezultate foarte bune, el trebuie folosit împreună cu remediile naturale care au fost dezvoltate recent.

Aceste remedii recente presupun înroşirea şi încălzirea zonei tratate. Gelul bazat pe extract de ardei iute Chillishape încălzeşte zona tratată, creşte vascularizatia si de asemenea creste rata metabolismului.

Recomandare: Masajul se poate realiza folosind uleiuri speciale. În combinaţie se poate folosi cu gelul bazat pe extract de ardei iute Chillishape, apărut anul acesta în România. Masajul cu ulei ajuta la eliminarea depozitelor de grăsime, iar gelul Chillishape îmbunătăţeşte microcirculaţia sangvina la nivelul locului unde a fost aplicat, eliminând eficient toxinele.

Rezervaţi-vă minim 5 minute pe zi pentru masarea zonelor cu probleme.

 3 remedii naturale împotriva celulitei

Remediile naturale împotriva celulitei sunt realizate fie din extracte de plante, fie pur şi simplu presupun folosirea unor produse naturale în stare brută. Aceste extracte, fiind folosite de-a lungul secolelor ca tratamente de succes pentru diverse afecţiuni, garantat dau rezultate împotriva celulitei.

  • Exfoliati-vă pielea cu boabe de cafea măcinate!

Luaţi cafea măcinată şi amestecaţi-o cu o cremă de corp. Întindeţi crema pe zonele afectate şi masaţi-le cu o mănuşă abrazivă.

Lăsaţi amestecul să acţioneze 5-10 minute şi spălaţi-vă apoi cu apă călduţă. Acest tratament va îmbunătăţi circulaţia sângelui şi va elimina depunerile de grăsime.

  • Faceţi o baie de 20 de minute cu sare!

Amestecaţi în apă puţin călduţă 2 ceşti de sare de mare şi veţi vedea că este unul dintre cele mai eficiente, dar şi relaxante remedii împotriva celulitei.

  • Amestecaţi rozmarin cu ulei de chimen dulce şi ulei de migdale!

Masaţi zona cu aspect de “coajă de portocală”, de minim 4 ori pe săptămână cu acest amestec. Trebuie să se ţină cont de mişcările corecte prin care amestecul trebuie aplicat. Asociaţi masajul folosind acest amestec, cu aplicarea gelului pe bază de extract de ardei iute Chillishape. Astfel, atât gelul pe bază de ardei iute, cât şi amestecul pe bază de ulei de migdale vor acţiona cu maximă eficacitate.

 

Trebuie să vă găsiţi remediul natural potrivit pentru voi şi să îl folosiţi zilnic pe zonele afectate de celulită. Remediile naturale deşi nu par a fi atât de eficiente folosite individual, în momentul combinării lor cu dieta, sport şi ultimele tratamente naturale apărute, declanşează imediat schimbări vizibile în textura pielii .

Surse foto:

starwoodhotels.com

123rf.com

za.enrollbusiness.com