Secretele din spatele unui look wow!

Vara este perioada în care putem experimenta cel mai mult, perioada în care ne putem juca cu accesoriile și diverse item-uri fashion care să ne ajute să creăm o mulțime de outfit-uri cu aceleași piese.

Te-ai gandit vreodată cum ar fi să ieși pe stradă doar în lenjerie și o pereche de încălțăminte? Suna provocator, senzual, eliberator, dar și natural, totul depinde  de personalitatea și stilul fiecăruia, corect? Fiecare dintre noi avem o amprentă stilistică care se distinge în fiecare look pe care îl abordăm. Chiar daca gandul ne este doar cu lenjerie, asta si datorita temperaturilor care ne îmbie la astfel de gânduri, sigur ne dorim ținute lejere, răcoroase și care să fie wow.

CALVIN KLEIN îți propune ca în garderoba de vară piesele cheie să fie perechile de încălțăminte. Minimalist, simplu, emblematic, cu inspirație din liniile clasice dar reinterpretate într-o notă contemporană, așa poate fi descris stilul Calvin Klein atât de prezent și în colecția de încălțăminte din acest sezon.

Chiar daca alegi sa imbraci o rochie elegantă, te gândești oare ce să porți în picioare cât să fii cool? Alege o pereche de încălțăminte sport și casual în același timp, care face ca outfit-ul să fie brusc modern și atemporal. Din materiale mixte – piele, cauciuc, bumbac reciclat, poliester – versatile și funcționale, încălțămintea sport Calvin Klein este acel touch care poate transforma un look într-unul extra chic, sau super casual dar cool, sau sport și chic în același timp. Scoate la iveală ceea ce îți dorești tu.

Daca alegi o pereche de jeans, opteaza pentru un top basic și o pereche de sandale chunky și gata, ai creat un look. Ești pregătită să explorezi orașul alături de prieteni și să ai parte de experiențe grozave. Te întorci repede acasă, schimbi perechea de sandale cu una de încălțăminte sport și poți să pornești spre concert. La fel de cool, la fel de minimalist, la fel de modern.

Vara încă nu s-a terminat. Customizează-ți stilul și distrează-te. De look-ul tău se ocupă Calvin Klein!

Descoperă toate produsele din colecția CALVIN KLEIN Footware disponibilă în magazinele  Calvin Klein din București Mall, ParkLake Shopping Center, Băneasa Shopping City, Palas Mall Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța.