Sephora anunta un Craciun Ba-Rock!

Lansarea unei colectii de iarna 2013/2014 nu putea sa pice intr-un moment mai potrivit ca cel de saptamana trecuta, cand vremea de afara ne-a facut sa simtim ca sarbatorile erau mai aproape ca oricand (nici nu-mi vine sa cred cum trece timpul !)

Prin urmare, asa cum ne-a obisnuit in fiecare an, Sephora ne-a dezvaluit in luna octombrie noutatile si exclusivitatile pentru urmatorul sezon in cadrul unui eveniment special, care a avut loc de aceasta data la Press House Ballroom, o sala de evenimente in cadrul Casei Presei superb refacuta si decorata.

De fiecare data ma bucur ca un copil cand merg la lansarile Sephora, pentru ca stiu ca voi avea muuulte “jucarii” pe care se le testez si cu care sa ma delectez in zilele urmatoare.

Sephorsa

Intalnirea de serile trecute s-a desfasurat sub sloganul „Un Craciun Ba-rock”, care a impus dress-code-ul evenimentului si s-a regasit chiar si in decorul locatiei. Intr-o atmosfera rock, dar glam in acelasi timp, Lady Santa a dat startul lansarilor de iarna, iar pasionatii de frumusete au avut ocazia sa testeze produsele si exclusivitatile pe care le vor gasi de acum inainte si in magazine.

Am regasit in cadrul evenimentului cateva dintre brandurile reprezentative pe care le intalnim in magazinele Sephora.

Nu au fost prezente toate brandurile exclusive, dar principalele tendinte in materie de frumusete pentru Craciunul 2013 ne-au fost prezentate, printre altele, de Givenchy, Too Faced, Nails Inc, Ciate, Alessandro, Jimmy Choo, Kenzo, Rexaline etc., care si-au prezentat ultimele produse iubitorilor de beauty.25941_662953720405199_1245658751_n

O parte din produse exista deja in magazine, altele vor intra in saptamanile imediat urmatoare, si promit a se dovedi cadouri perfecte de Craciun pentru persoanele dragi.

Voi scrie pe parcurs despre fiecare brand in parte, cu noutatile sau cu produsele vedeta ale sezonului,  inclusiv cateva recomandari deMUST HAVE,adica produsele care nu trebuie sa lipseasca de pe lista de Craciun.

 (Articol preluat de pe http://danasota.com/).