Seturile de Crăciun de la Palmolive

In pregatire pentru sarbatorile de iarna, Palmolive vine in ajutor cu sugestii de cadouri pentru cei dragi!

  1. Setul Palmolive „Vanilla Break”

„Fă o pauză și relaxează-te cu noile arome Palmolive. Răsfață-ți simțurile cudeliciile de cacao și vanilie.”

 Palmolive Vanilla Break

Setul conține:

  • Gel de duș Macadamia Oil & Cocoa Flower, 250 ml – Efectul combinat al uleiului de macadamia și al laptelui hidratant hrănește în profunzime pielea, lăsând-o moale și catifelată. Aroma dulce a nucilor de macadamia asigură o senzație de relaxare totală și persistă pe piele și după duș.
  • Săpun lichid Vanilla & Macadamia Oil, 300 ml – Datorită unei formule delicate și cremoase, îmbogățită cu ulei de macadamia 100% natural și extracte de vanilie, săpunul lichid hrănește pielea mâinilor, lăsând în urmă o senzație plăcută de catifelare.

 

              2. Setul Palmolive „Olive Gifts”

„Primește darul naturii și hidratează-ți pielea cu ajutorul uleiului de măsline. Bucură-te din nou de o piele catifelată.”

Setul conține:

  • Gel de duș Olive, 250 ml – Cu acest gel, dușul se transformă într-o adevărată experiență mediteraneană. Formula îmbogăţită cu lapte şi extract din măsline are grijă de piele, lăsând-o moale ca mătasea la atingere.
  • Săpun Olive, 90 g – Săpunul de toaletă Palmolive Naturals Moisture Care cu extract din măsline hidratează în profunzime pielea, redefinind conceptul de catifelare.

olive

3.Setul Palmolive „Wild Instinct”

„Revitalizează-ți corpul și mintea și bucură-te de o zi plină de energie.”

Setul conține:

  • Gel de duș și șampon Men Energising 2 în 1, 250ml – Formula specială 2 în 1 îmbină puterea energizantă a magneziului cu prospețimea uleiurilor de citrice pentru un duș stimulant și o experiență cu adevărat intensă.
  • Deodorant spray Mennen Speed Stick Multi Protect X-5, 150ml – Formula specială a deodorantului are la bază un sistem multi-protecție care acționează întreaga zi, menținând pielea uscată, curată și proaspătă.

palmolive-men-zestaw-energize-your-day

 

Pentru mai multe informatii, urmariti pagina  https://www.facebook.com/PalmoliveRomania