Sfatul profesionistului: Rujul burgundy

Cei care spuneau ca moda de reînnoiește la aproximativ 20 de ani nu s-au înșelat. Foarte popular in anii ’90, rujul închis la culoare revine în forță in sezonul acesta.

Se poartă rujurile in nuanțe închise care variază de la roșu burgund pană la culoarea vișinei putrede sau chiar culoarea prunei.

Așa ca uitați de rujul roșu cu aspect romantic și înnoiți-vă trusa de machiaj cu cât mai multe nuanțe închise de ruj. Cu adevărat, buzele în nuanțe mate de violet sau roșu burgund atrag privirile ca un magnet.  Însă, ca în cazul tuturor nuanțelor întunecate, rujul vișiniu trebuie să se potrivească cu tonul pielii.

Vișiniul se va potrivi de minune pe o piele mai închisă la culoare! Pentru tenul mai deschis este potrivită o nuantă de roșu burgundy, sau chiar cărămiziu.

Mare atenție la aplicarea rujului închis la culoare! Make-up artiștii recomandă aplicarea rujului în nuanțe închise pe buze pregătite în prealabil.

Nu se va aplica rujul pe buze crăpate. Astfel, mai întâi aveți grijă ca buzele să fie bine hidratate, apoi se aplică fond de ten, se pudrează și abia la sfârșit se aplică rujul în nuanța dorită. Completați machiajul cu un strat de rimel iar pentru machiajul ochilor folosiți nuanțe pastelate (auriu, brun) care să sporescă tonul pielii.

Sorin Luca

Sursă foto: www.eyeshadowlipstick.com