Silhouette lansează cardul cu care poți avea tratamente faciale și corporale cu doar 349 de lei pe lună

Centrele Silhouette din București lansează Silhouette Beauty Card, un abonament anual special, cu ajutorul căruia poți beneficia de tratamente profesionale, cu doar 349 de lei pe lună, 50% discount față de prețul de listă. În acest mod, te poți bucura de efectele procedurilor de înfrumusețare de la Silhouette pe întreaga durată a anului.

Silhouette Beauty Card oferă acces la 12 tratamente faciale și 12 tratamente corporale, care te vor ajuta să obții un ten sănătos, întinerit, și o siluetă remodelată și tonifiată.

În baza cardului sunt disponibile 4 tehnologii (AquaPure, LPG Endermolift, Guinot TechniSpa si SoUp)  care înglobează diverse tipuri de tratament ce acoperă toate nevoile de îngrijire a tenului și de remodelare a siluetei. Așadar, în funcție de obiectivele tale de frumusețe, specialiștii Silhouette vor determina planul tău personalizat de tratamente, unul facial și unul corporal pentru fiecare lună.

În plus, pe toată perioada de valabilitate a cardului, ai 10% DISCOUNT la toate celelalte servicii și produse Silhouette.

Silhouette Beauty Card poate fi achiționat din Centrele Silhouette din București (Bd. Regina Maria 1, Calea Dorobanților 200) la prețul de 4190 lei.

Beneficiile tratamentelor incluse în Silhouette Beauty Card

ENDERMOLIFT

Endermolift, unic în lume ca tehnologie, este un tratament care stimulează sinteza naturală de acid hialuronic, colagen și elastină prin masaj țintit efectuat cu  Flapsuri Pulsante Motorizate. În urma tratamentului pielea devine suplă, fermă, ridurile sunt vizibil diminuate, iar trăsăturile pielii sunt redefinite. Tratamentul poate fi personalizat în funcție de sexul pacientului și obiectivul său principal de înfrumusețare, fiind disponibile până la 8 variante de tratament cu focus pe: detoxifiere, luminozitate, zona ochilor, ochi și buze, anti-aging și redensificare, anti-aging și fermitate, anti-aging și remodelare sau decolteu și bust.

AQUAPURE

AquaPure este soluția completă pentru a ajuta tenul să renască. Tratamentul acoperă toate nevoile de îngrijire și re-echilibrare a dermei prin: exfoliere și extracție blândă, hidratare profundă prin infuzie de acid hialuronic și ingredienți bogati in antioxidanti, relaxare și regenerare a celulelor pielii printr-un boost de colagen și elastină, estomparea ridurilor fine si redarea fermitatii prin termostimulare rece/cald, cat si prevenirea și grăbirea procesului de vindecare al acneei.

 

GUINOT TECHNISPA

Guinot TechniSpa este un tratament revoluționar cu rezultate exceptionale de slabire, anticelulita, fermitate si drenaj datorita actiunii simultane a trei tehnologii de actiune fizica ( dubla dermo-lipo-aspiratia, dubla ionizare si efectul termic) si a ingredientilor activi specifici. Tehnologia unica TechniSpa se prezinta sub forma a 4 tratamente personalizabile in functie de nevoile fiecarui pacient: tratament de slabire si anticelulita, tratament de slabire pentru zone specifice, tratament pentru fermitate si tratament de drenaj pentru picioare usoare.

SoUP

SoUp este un tratament pentru remodelare corporala si imbunatatirea calitatii pielii care combina vacuumul sincron cu radiofrecventa si ultrasune, prin care se stimuleaza natural metabolismul celular. Poți alege dintre două tipuri de tratament SoUp: lipolitic sau fermitate, în funcție de nevoile corpului tău. SoUp lipolitic fluidizeaza tesutul adipos avand efect de remodelare a zonelor de interes, scadere in centimetrii si anticelulita, iar tratamentul SoUp fermitate simuleaza fibroblastii care produc colagen și elastină pentru redarea elasticității, având ca rezultat o piele mult mai fermă, tonifiata si netedă.