SIMBOLISM & STIL CU NOILE TALISMANE PANDORA ESSENCE COLLECTION

PANDORA ESSENCE COLLECTION este o colecţie dedicată exprimării sinelui, personalizării şi recunoaşterii valorilor pozitive importante pentru tine şi cei dragi ţie. Pentru primăvara 2016, PANDORA se inspiră din tendinţele către introspecţie şi conexiune, reinterpretând valori existente prin noi talismane simbolizând Compasiune, Fericire, Loialitate şi Prietenie. De asemenea, PANDORA prezintă încă două noi bijuterii ESSENCE – o brăţară fixă bangle şi un colier mărgelat, ambele din argint 925 – pe care să purtaţi preţioasele talismane semnificative.

HIGH_SS16_ESSENCE_LOYALTY_01_No_Nose_Ring_RGB

Pornind de la trendurile de pe podiumurile de modă internaţionale, există un nou punct central – acela de a nu mai fi doar parte din mulţume, ci mai degrabă o voce într-o comunitate care împărtăşeşte aceleaşi valori. Iar pe măsură ce vieţile noastre devin din ce în ce mai solicitante, încercăm să ne reconectăm: cu noi înşine, cu cei din jur şi cu natura. Aceste dorinţe prind viaţă în noile talismane cu valori din PANDORA ESSENCE COLECTION: Compasiune, Fericire, Loialitate şi Prietenie. Inspirate din natură, culorile liniştitoare şi modelele simbolice ale noii colecţii de talismane oferă calm interior şi echilibru într-o lume în continuă şi rapidă mişcare.

DESPRE PANDORA

PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne realizate din materiale veritabile, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă şi sunt distribuite în mai mult de 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 9.300 de puncte de vânzare, incluzând peste 1.800 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are mai mult de 16,700 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 11,000 se află în Gemopolis, Thailand, unde compania fabrică bijuteriile.

PANDORA este listată public la bursa NASDAQ OMX din Copenhaga, Danemarca. În 2015, veniturile totale ale PANDORA au însumat aproximativ 2,2 milioane de euro.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net.

HIGH_CMYK_SPR16_ESSENCE_SPS_COMPASSION_02_RGB

HIGH_CMYK_SPR16_ESSENCE_SPS_LOYALTY_02_RGB