SKIN DEEP by Marina Moldovan

SKIN DEEP este un brand nou care s-a nascut la termen, dupa exact noua luni de la data conceperii, din necesitatea pe care Marina Moldovan a identificat-o:crearea unui brand care sa produca obiecte dezirabile, accesibile si durabile, care au potentialul de a se transforma in classics.

11866398_901357469917377_5351544660640409717_n (1)

Viziunea artistica SKIN DEEP, inspirata de aleatorul jocurilor de cuvinte si de gesturile prin care aceste expresii pot deveni imprimeuri caligrafice, este sustinuta de aspectul comercial al brandului, reflectat in dezvoltarea unei linii de produse care functioneaza asemenea unui butic virtual cu suveniruri.

Brandul, conceput integral de Marina Moldovan, lanseaza in aceasta toamna o serie de piese de baza, on-going, tricouri pentru fete, body-uri, rochii si tricouri pentru barbati.

In paralel si complementar colectiei de haine, se naste si prima colaborare, WORDS OF WISDOM – o colectie de bijuterii realizata impreuna cu Andreea Mogosanu, designer Moogu Contemporary Jewellery.

O particularitate SKIN DEEP o constituie optiunea de personalizare a comenzilor. Astfel, orice piesa vestimentara poate fi inscriptionata cu mesaje proprii scrise de mana, la fel cum bijuteriile pot fi produse la comanda, continand texte personale sau nume.

MANIFEST

 

“Totul se naste ca un joc de cuvinte. O expresie care imi vine in minte aleatoriu, in cele mai surprinzatoare situatii. Un bun exemplu l-a constituit intotdeauna situatie in care ma lovesc de un colt de mobila si injur. Injuratura repetata obsesiv se transforma in gluma, iar gluma zboara si se lipeste de alte situatii, conexe. Asa se nasc jocurile mele de cuvinte. Intelesurile lor migreaza, se transforma si se dilueaza, isi pierd granitele pana cand devin umor absurd.

Aceste jocuri de cuvinte sunt selectate dupa criterii personale, de cele mai multe ori.

Uneori sunt influentata de context, dar, de cele mai multe ori, fixarea asupra unei expresii se intampla subconstient.

Uneori pastrez cuvinte împrumutate, sfaturi practice, alinturi, remarce sarcastice.

Cele care raman sunt acelea care suna bine orice ar fi, dar mai ales care pot fi aplicate mai multor situatii si despre care stiu sigur ca urmeaza sa le transform în texte caligrafice, apoi in imagini computerizate si mai departe in imprimeuri digitale sau bijuterii.”

Va invitam pe Molecule F!