Skullcandy Grind Unboxing

CRBL s-a jucat in parc / Vladimir Draghia a dat cu toporul in Bucuresti

Sambata trecuta Herastraul s-a aglomerat pana la refuz si nu pentru ca a fost o vreme minunata, ci evenimentele foarte tari s-au tinut in tandem in SkatePark si Baraka. Skullcandy Grind Unboxing a pus stapanire pe sporturile extreme, party si activari urbane de dimineata pana tarziu in noapte.

Castile Skullcandy Grind s-au lansat oficial si in Romania dupa ce au facut furori in intreaga lume. Cu un design compact si spectaculos, Grind au devenit castile unei generatii atragand atat pustii care abia invata sporturile urbane pana la oamenii de afaceri care vuiesc in traficul orasului.

Ziua a inceput agresiv cu baietii de la We Tour care au facut show cu contesturile de role, skate si bmx in Urban Masters. Finalistii  au intrat in competitia Grind, cel mai tare trick de grind la fiecare sectiune a luat premii Skullcandy jurizati de We Tour.

andi sava si dobre

Intre timp Baraka s-a umplut de oameni, de casti, vedete si baieti barbosi, tatuati si puternici care au dat tonul de lumberjack. Vestitul CRBL, prietenul Skullcandy, a tinut contestul de Kendama unde concurentii s-au intrecut in trickuri aproape periculoase, la care nu te-ai fi asteptat de la o bucata de lemn si o bila. Dar asta inseamna Kendama, distractie, concentrare si adrenalina, toate facute din incheietura.

Dupa cum spuneam, vedetele ne-au dat tarcoale asa ca am stat la sueta cu Andi Moisescu, deja un bun cunoscator al comunitatii de sport extrem. Actritele Doinita Oancea si Diana Dumitrescu au fost si ele alaturi de noi, prezentatoarea Adina Halas alaturi de sotul sau, celebrul antrenor de fitness Lucin Hugeanu, designerul Florin Dobre, Ionut Sava, concurentul X Factor Andrei Neagu, dansatorul  Momo PeterSanno, solistul Silviu Pasca,Vladimir Draghia cu totii au incercat statiile de test Skullcandy si au devenit fani.

Cand s-a lasat seara activarile lumberjack au intrat in forta cu Nail Me (concurs de batut cuie) si  Lumber Hook Up (concurs de taiat lemne). Atmosfera a fost adhoc, mai intensa ca la un joc de poker. Am fost uimiti de 30 barbati puternici si meticulosi care au spart butuci si au batut cuie sub presiunea publicului. La Nail Me, actorul Radu Bucalae a luat titlul dupa ce a ajuns in finala cu Simona Onofrei, singura fata inscrisa. La Lumber Hook Up, totul a fost in forta, dupa ce s-a batut cu 15 concurenti experimentati, inclusiv cu Vladimir Draghia, Gabriel Pieptea a spart dintr-o lovitura busteanul castigator.

Marika vs Ernesto de la Golan a fost Secret Gigul serii care a incheiat o zi foarte tare pentru toata lumea. S-a mai lanasat inca o pereche de casti Skullcandy si odata cu asta inca un stil de viata. Ne vedem la urmatoarea!

 crbl2 doinia si halas