Smirnoff si J&B te trimit, impreuna cu doi prieteni, sa petreci un weekend in Ibiza prin campania „Aterizeaza la cea mai tare petrecere”

Smirnoff, băutura spirtoasă numărul 1 la nivel mondial, și J&B, cel mai neconvențional whisky din lume, anunță lansarea campaniei naționale „Aterizează la cea mai tare petrecere”, prin care consumatorii români pot câștiga, prin tragere la sorți, un weekend la Ibiza, precum și numeroase premii zilnice, constând în căști audio sau sisteme audio Wi-Fi.

Smirnoff

J&B este băutura care dă startul unei petreceri pline de viață, iar Smirnoff este catalizatorul care promovează un nou stil de viață, mai puțin stresant și plin de voie bună și imaginație bogată. Când te gândești la aceste valori, automat îți imaginezi o petrecere sălbatică, alături de mulți prieteni buni. Nimic nu reprezintă mai bine acest tip de distracție, decât Ibiza, insula care nu doarme niciodată.

Prin campania „Aterizează la cea mai tare petrecere”, J&B și Smirnoff promit unui fericit câștigător posibilitatea de a petrece un weekend fascinant, alături de încă doi prieteni, în Ibiza, insula care îți trezește apetitul pentru petrecere, oricând numai o auzi menționată.

Campania promoțională se desfășoară în perioada 14.04.2014 – 31.05.2014. Pentru a se înscrie în promoție, consumatorii trebuie să trimită codul unic descoperit pe eticheta promoțională de pe orice sticlă J&B sau Smirnoff, prin SMS, la numărul scurt 1234, sau pe Facebook.

Câștigătorul premiului cel mare, un weekend alături de doi prieteni, în Ibiza, va fi anunțat în urma tragerii la sorți, care va avea loc la finalul campaniei.