Soirees de la Mode XII – "Minimalism vs. Maximalism"

Soirees de la Mode explorează în cea de-a XII-a ediție tema: “Minimalism vs Maximalism” în viziunile celor 14 designeri invitați, nume consacrate, dar și viitori „best new comers”. Evenimentul va avea loc pe 10 iulie, ora 20:00, la Athenee Palace Hilton, iar sound-ul original va fi realizat special de către DJ Wanda.

Soirees de la Mode a ajuns în acest sezon la cea de-a XII-a editie și este pentru a 3a oara când evenimentul, unul dintre cele mai longevive showuri de fashion din România, adoptă o temă explorată ce reprezintă cele doua parți ale monezii, esențele modei în secolul XXI. „Minimalism vs. Maximalism”este dialogul fundamental al modei contemporane. Soirees de la Mode – gândit ca un show de cameră, o „miniatură” monobrand, a fost transformat odată cu dispariția fulgerătoare a lui Alexandre McQueen, într-un show de expresie pentru mai mulți designeri, apărând show-urile cu temă. Până acum au fost explorate: importanța marelui McQueen pentru modacontemporană, prin „In Memorian Alexander McQueen”, precum și evoluția viitoare a modei în noul secol prin „Futurismul secolului XXI”.

Soirees de la Mode este o confirmare a evolutiei constante a modei romanesti. Va fi cu siguranță un show de excepție, iar faptul că 14 designeri au acceptat provocarea de a realiza special pentru tema celei de-a XII-a ediţii seturi de creații vestimentare dedicate, sunt tot atâtea demonstrații asupra valorii designului românesc autentic.
Noi credem în moda românească!”
, a declarat Alin Galatescu, directorul evenimentului.

Propunerile vestimentare ce vor fi prezentate în cadrul Soirees de la Mode aparțin designerilor:

Răzvan Ciobanu, Ioana Ciolacu, Alina Ene, Cristina Filote, Sandra Galan, La Chatterie, Ştefana Maior, Ştefan Muscă, A&S Negulescu, Cristian Samfira, Simona Semen, Tulipe Nero, Natalia Vasiliev, Irina Voinea (venită special din Londra).

Hairstyling și make-up –  OKSANA Salon.

Ediția cu numarul XII Soirees de la Mode – „Minimalism vs. Maximalism” va avea loc la Hotel Athenee Palace Hilton, la sala Le Diplomat, pe 10 iulie, începând cu orele 20:00.