Somon Fumé by Chef Nicolai Tand

Somon Fumé by Chef Nicolai Tand – noua salata din colectia à la chef de la McDonald’s

McDonald’s împreună cu Chef Nicolai Tand continuă să își surprindă clienții și lansează noua salată Somon Fumé pentru pauzele binemeritate din această vară. Cu un mix surprinzător și un ingredient-vedetă, Somon Fumé, este noua propunere a lui Chef Nicolai pentru un prânz ideal.

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/
https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/

„Mă bucur să duc mai departe acest proiect, început alături de McDonalds în urmă cu trei ani. Și anul acesta am avut ocazia de a aduce în premieră ingrediente precum somon afumat, fenicul și, de asemenea, să regândesc felul în care este pregătit sosul pentru salată. Ingredientele proaspete și aromate, combinate cu dressingul special din iaurt și ulei de măsline preparat în bucătăriile McDonald’s la fiecare comandă, reprezintă alegerea perfectă într-o zi de vară călduroasă. Acestui mix revigorant i-am adăugat, desigur, un strop din ingredientul meu secret – dragostea pentru gătit”, a declarat Chef Nicolai Tand

 

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/
https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf/

Căutăm întotdeauna cele mai bune soluții pentru a răspunde nevoilor clienților noștri și ne bucurăm să colaborăm cu parteneri de încredere care ne împărtășesc valorile. Anul acesta, Nicolai ne-a suprins cu o nouă salată à la chef, Somon Fumé, un mix de ingrediente proaspete și gustoase. Suntem încântați să prezentăm încă o dată clienților o rețetă în premieră, care îi așteaptă vara aceasta în toate restaurantele McDonald’s din țară”, a completat Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants România – partenerul pentru dezvoltare a brandului McDonald’s în România

Somon Fumé este combinația inedită de somon afumat alături de un strop de lămâie, mix aromat de fenicul și mărar, toate combinate cu un dressing proaspăt pregătit în restaurant din iaurt și ulei de măsline. Rețeta lui Nicolai este completată de roșii cherry, castraveți proaspăt feliați, rondele de ceapă roșie, crutoane și un mix de salată ales special pentru această ediție.

Noua salată a la Chef este disponibilă în cele 67 de restaurante McDonald’s din întreaga țară, în ediție limitată, până pe 30 septembrie 2016.