Sover Optica a lansat ochelarii lui James Bond

Ochelarii de soare TF Marko 144, ce apar pe chipul agentului 007 din actualul film Skyfall James Bond , au fost lansati in Romania, la sfarsitul lunii octombrie, cu prilejul celei de-a XVII-a editii a evenimentului anual IPSO (Intalnirea Partenerilor Sover Optica ).

Lansarea noilor ochelari a fost sincronizata cu data lansarii mondiale a peliculei, confirmand faptul ca Sover Optica Group este preocupata atat de comercializarea celor mai renumite produse prezente pe piata mondiala de profil, cat si de promovarea celor mai recente noutati sau tendinte din domeniul accesoriilor de moda. Conform traditiei, in fiecare toamna, partenerii strategici Sover Optica Group sunt invitati sa descopere produsele noilor colectii apartinand unor renumite branduri ale modei internationale: 1a Classe Alviero Martini, Azzaro, Francesco Smalto, Laura Biagiotti, Montblanc, Roberto Cavalli, Thierry Mugler, Timberland, Tom Ford sau Trussardi.

 

 

 

 

Referindu-se la actuala lansare, Doina Badiu, directorul general al Sover Optica Group, a afirmat: “Anul acesta, brandul Sover aniverseaza 50 de ani, exact aceeasi perioada trecand de la aparitia pe marile ecrane a primului film al seriei James Bond. Nu este o simpla coincidenta faptul ca atat agentul 007 , cat si purtatorii de ochelari se afla intr-o permanenta cautare: ambii urmaresc sa traiasca in siguranta, elucidand cat mai rapid si perfect o dilema spre binele propriu, precum si al intregii lumi. De aceea, suntem deosebit de bucurosi ca am reusit sa corelam lansarea ochelarilor Tom Ford printr-un eveniment suprapus perfect cu unul de amploarea lansarii unui film atat de celebru si cu o vizibilitate atat de accentuata.”

 

 

 

 

 

 

In rolul agentului 007, Daniel Craig este brand ambassadorul creatiilor Tom Ford, atat pentru vestimentatie, cat si pentru accesorii. Actorul britanic de 44 de ani este pentru a doua oara imaginea ochelarilor Tom Ford, in filmul anterior (Quantum of Solace, 2008) Daniel Craig purtand modelul TF 108. Desi linia anourilor este similara, modelul TF 108 este mai indraznet prin renuntarea la puntea dubla, in vreme ce TF 144 Marko (culoare 18V Silver Black) se doreste mai apropiat de spiritul clasic, respectand reteta traditionalului model aviator cu doua prinderi centrale la puntea nazala.

Ochelarii TF Marko 144 au fost expusi in cadrul workshopului desfasurat in perioada 26-27 octombrie 2012, la sediul din Pantelimon al companiei, fiind prezentati in exclusivitate celor mai importanti parteneri Sover Optica Group.

Ochelarii de soare TF Marko 144 fac parte din recenta colectie Tom Ford, fiind produsi de catre grupul Marcolin (Italia). Modelul este disponibil intr-o singura dimensiune (58-13/140 mm) si se poate comanda in sase variante cromatice: 28W Gold, 28P Gold Black, 14D Silver, 18V Silver Black, 09J Rhodium Brown si 08B Ruthenium.

Incepand cu luna ianuarie 2013, Sover Optica Group va distribui ochelarii de soare TF 144 in magazinele de optica medicala din Romania.