Special pentru tine, noul Clear Man

De când sunteţi împreună, nu de puţine ori i-ai împrumutat cămaşa, tricoul, jeanşii sau chiar cană de cafea preferată. Poate ar trebui să te opreşti însă atunci când vine vorba despre periuţa de dinţi, săpunul sau şamponul tău. Pentru că deşi simţiţi că sunteţi suflete-pereche, sunteţi totuşi diferiţi şi aveţi probleme diferite.

Pielea unui bărbat este cu aproximativ 20% mai groasă decât cea a unei femei şi are un conţinut ridicat de colagen şi elastină, ceea ce înseamnă că se ridează mai greu. Nu te bucura însă prea tare: chiar dacă glandele sebacee sunt mult mai active, ceea ce face ca pielea să fie mai uleioasă şi mai rezistentă, eşti zilnic expus deshidratării, datorită bărbieritului.

În plus, activitatea glandelor sebacee poate determina transpiraţia abundentă, căderea părului şi apariţia mătreţii.
De altfel, mătreaţa este principala problemă a scalpului, cea mai răspândită şi cea mai neplăcută, ce poate favoriza căderea părului – coşmarul fiecărui bărbat!
Dr. Constantin Venerus – Popa, medic primar dermatolog Medsana: Cel mai des întâlnit tip de cădere a părului începe la bărbaţi în jurul vârstei de 30 de ani şi poartă denumirea de alopecie androgenetică sau „chelie”. Studiile clinice arată că aceasta afecţiune este ereditară şi are la baza hormonul sexual masculin, testosteronul, responsabil pentru schimbarea vocii şi dezvoltarea părului pe întreg corpul.

Viteza cu care se dezvoltă alopecia, precum şi zonele predispuse acestui proces sunt determinate în mod genetic şi se manifestă foarte diferit la bărbaţi şi la femei.

CLEAR ştie că scalpul bărbaţilor este diferit de cel al femeilor şi a creat special pentru bărbaţi CLEAR Men: 3 variante de şampon anti-mătreaţă, care conţin PRO Nutrium 10, formula cu de 2 ori mai mulţi agenţi de fortifiere faţă de variantele pentru femei, care ajută la hrănirea pielii capului şi elimina mătreaţa*.

Noul şampon pentru bărbaţi conţine un complex unic de agenţi antimătreaţă, pro-vitamine, minerale şi uleiuri denumit Pro Nutrium 10, cu ajutorul căruia şamponul îndepărtează eficient mătreaţă, întăreşte rezistenta naturală a pielii capului şi ajuta la hrănirea în profunzime a acestuia.

Complexul Pro Nutrium 10 este singura formula ce conţine nutrienţi benefici care pătrund în profunzime, 3 straturi ale epidermei, hidratând şi îngrijind pielea capului şi părul.

Dacă şi tu te confrunţi cu căderea părului foloseşte CLEAR Hair Strength ce fortifica firul de păr şi reduce cu până la 95% căderea părului datorită ruperii (faţă de un şampon fără balsam).

Mizează pe CLEAR Cool Sport Menthol pentru o senzaţie absolută de răcoare, că la 0 grade! Recomandat pentru scalpul şi părul normal/gras.

Pentru o senzaţie de prospeţime timp de 24 de ore, alege CLEAR Deep Clean Action, recomandat pentru toate tipurile de scalp şi păr.