Spune „Adio” ridurilor cu Argirelina

Una din primele zone care ‘tradeaza’ varsta biologica este fata. Riduri fine incep sa apara pe frunte, in jurul ochilor si gurii,acestea devenind cu timpul din ce in ce mai accentuate. In prima faza, ridurile apar numai la miscarea fetei – zambet,ras,cascat, grimase – . In acest stadiu sunt denumite riduri dinamice sau riduri de expresie. Treptat ridurile dinamice se transforma in riduri statice, devenind vizibile si atunci cand fata nu se misca.

Metoda prin care se pot trata ridurile dinamice si care impiedica trecerea acestora in stadiul static,consta in utilizarea unui agent care relaxeaza muschii mimicii.

argirelina
Cel mai cunoscut si raspandit in intreaga lume este Botox – toxina botulinica.
Azi exista o  alternativa – argirelina, acetil hexapeptida 3, o substanta netoxica si sigura, cu efect  ‘botox-like’.
Cum actioneaza  Argirelina?  Din punct de vedere chimic, Argirelina este o peptida – o succesiune de aminoacizi care formeaza un lant. Peptidele au capacitatea de a influenta functia celulelor tegumentare, inducand sinteza de colagen. Consecinta este mentinerea tonusului si elasticitatii pielii si prevenirea formarii ridurilor.
In plus, Argirelina intervine in procesul biochimic al contractiei musculare, interferand cu

actiunea neurôtransmitatorilor. Rezultatul este relaxarea muschilor faciali implicati in mimica si prevenirea aparitiei ridurilor dinamice.

Avantajele Argirelinei – este o substanta netoxica, utilizarea ei nu are efecte secundare,
poate fi utilizata atat topic,cat si injectabil. Nu modifica fizionomia. Si nu in ultimul rand, este o solutie relativ ieftina pentru eliminarea ridurilor de expresie.
Durata actiunii Argirelinei depinde de forma utilizata – daca se injecteaza, efectul dureaza in medie 4-6 luni, in functie de varsta, tonusul si elasticitatea pielii, adancimea ridurilor

Mai multe detalii pe http://www.metamorphosisstyle.com/ 

Lasă un răspuns