Staţi tot timpul pe Facebook?… Vă trebuie Social Fixer!

Cu peste 800 de milioane de useri activi, Facebook este una din cele mai importante platforme de socializare online. Cel mai important lucru pentru userul obişnuit este posibilitatea de a personaliza pagina de facebook după nevoile şi dorinţele sale. Social Fixer este pluginul care reuseste să ofere această posibilitate.  

,,Social Fixer” este o extensie de browser care îmbunătăţeşte modul de vizualizare şi funcţionalităţile unui cont Facebook. Este compatibil cu majoritatea browserelor şi durează doar un minut pentru a se instala. În momentul de faţă, peste 200.000 de useri activi beneficiază zilnic de funcţiile acestui plugin.

Funcţiile acestui plugin sunt următoarele:

Adăugarea de teme

Temele vă permit să vă personalizaţi cotul de Facebook, schimbând culorile, layout-ul, stilurile şi imaginile folosite. Dacă v-aţi săturat de culorile clasice ale Facebook-ului, personalizaţi-vă contul.

 

 

 

Ascunderea posturilor pe care le-aţi citit deja

Dacă aveţi mulţi prieteni, news feed-ul vostru se poate încărca mai greu. Social Fixer vă oferă posibilitatea de a marca posturi ca fiind,, citite”.Atunci când vă logaţi puteţi vizualiza doar posturile noi.

 

 

 

Scoaterea automată a ,,activităţilor recente” de pe profilul vostru

Atunci când daţi ,, like” unor pagini sau scrieti comentarii la diferite posturi, acestea vor apărea pe peretele vostru şi toţi prietenii pot vedea ce faceţi. Aceste posturi pot fi ascunse (opţional) de fiecare dată când vă logaţi, astfel încat să aveţi un profilul cât mai aerisit şi activitatea voastră pe Facebook  sa fie privată.

 

 

 

Alte funcţii includ:

  • previzualizarea imaginilor de pe Facebook când treci cu mouse-ul peste ele, fără a da click.
  • evidenţierea comentariilor noi .
  • primirea de notificări dacă cineva vă scoate din lista de prieteni.
  • dezactivarea news tickerului de deasupra listei de chat
  • dezactivarea  încărcării automate a mesajelor publicate pe profil, când se ajunge cu scoll-ul jos de tot.
  • dezactivarea deschiderii pozelor în overlayer
  • dezactivarea publicării unui comentariu la apăsarea tastei ENTER.
  • deazctivarea permanentă a  fereastrei de chat

Acest plugin vă oferă mult mai multe funcţii decât cele menţionate mai sus.Vă recomand să downloadati şi să vă bucuraţi de acest ,,mic ajutor”. Puteţi face acest lucru accesând următorul link: http://socialfixer.com/.