Stejarii Country Club este destinaţia de vacanţă ideală pentru întreaga familie

Pentru turiştii care plănuiesc să viziteze Bucureştiul, în căutarea unei destinaţii de vacanţă care să îmbine relaxarea cu sportul şi natura, dar şi pentru bucureştenii care deja încep să îşi facă planuri pentru concediu, Stejarii Country Club lansează un concept nou de vacanţă, prin intermediul ofertei estivale. De acum, vacanţa poate să însemne relaxarea în singurul country club din România, care înglobează facilităţi sportive în interior şi în aer liber, servicii de fitness şi de SPA şi spaţii dedicate copiilor de toate vârstele.

Stejarii Country Club (6)

Cei care doresc să se bucure de o vacanţă de neuitat pot opta între un pachet de servicii de 4 luni special conceput pentru perioada verii, în perioada 15 mai – 15 septembrie, un pachet de o săptămână sau acces de o zi. Cele 3 variante includ acces complet la facilităţile oferite sub brandul Stejarii Country Club. De asemenea, pachetele achiziţionate pentru adolescenţi, copii şi cel de-al doilea membru al familiei au tarife preferenţiale.

Pasionaţii de înot sau de relaxare la piscină au la dispoziţie un bazin olimpic exterior, cu sistem de încălzire, în jurul căruia se găsesc şezlonguri şi pavilioane private elegante; în zona vestiarelor pot fi accesate saunele umede, uscate şi jacuzziul.

Pasionaţii de activităţi în aer liber pot opta între un antrenament de tenis sau padel pe terenurile exterioare, sesiuni de pilates, yoga, stretching, clase private de fitness sau aerobic; sau chiar ore de golf în cadrul zonei Golf Driving Range, oferta estivală incluzând tarife preferenţiale pentru această facilitate. Activităţile în aer liber se pot desfăşura inclusiv pe acoperişul clubului, o arie unică în Bucureşti, cu gazon natural şi cu o privelişte minunată spre Pădurea Băneasa.

Şi cei care preferă activităţile indoor vor avea numeroase opţiuni la Stejarii Country Club, deoarece pot alege între antrenamente pe terenurile acoperite de tenis sau de squash, antrenamente de grup sau individuale în una din cele mai mari săli de fitness din România, prevăzută cu peste 100 de echipamente sportive, ore de cycling, pilates, yoga, aerobic sau înot într-o piscină semi-olimpică la interior.

Pentru copii şi adolescenţi sunt organizate clase de Aikido, Karate Kyokushin, înot, tenis, yoga, squash, kick boxing, aerobic şi diverse ateliere de creaţie în Kids Club.

Întreaga familie poate petrece o vacanţă de neuitat în Bucureşti, la Stejarii Country Club.

Stejarii Country Club (4) Stejarii Country Club (5)

Mai multe informații despre Stejarii Country Club pot fi accesate pe site-ul www.stejariicountryclub.ro și pe pagina de Facebook a complexului.

Complexul de Agrement La Stejarii, care îşi desfăşoară activitatea sub brandul Stejarii Country Club, este un proiect implementat prin intermediul unei finantari nerambursabile acordate prin Regio – Programul Operațional Regional 2007 – 2013 și co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională. Axa prioritară 5: Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului, domeniul major de interventie 5.2. „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterii calităţii serviciilor turistice”.