Stephan Pelger prezent la târgul Vendome Luxury în cadrul Paris Fashion Week, Primăvară-Vară 2014

În perioada 27-30 septembrie 2013, Stephan Pelger va fi prezent la Paris, în cadrul Vendome Luxury, unul dintre cele mai cunoscute târguri din cadrul Paris Fashion Week, Primăvară-Vară 2014. Renumit pentru selecția sa high-end de branduri de lux și designeri, Vendome Luxury oferă încă din 2004 spații exclusiviste în hoteluri prestigioase din apropiere de Place Vendome unde designerii își pot expune colecțiile.

securedownload (1)

Anul acesta, Stephan Pelger își va prezenta cea mai nouă colecție a sa, intitulată L`Amante în cadrul prestigiosului hotel Le Meurice, în prezența buyerilor pentru boutique-uri de lux și a stiliștilor de la cele mai în vogă reviste de modă internaționale precum Vogue, Elle, Marie Claire sau Tatler.

Inspirat de anii `40 ai Parisului, Stephan Pelger redefinește prin creațiile sale din colecția L`Amante, rochia din matase, ce urmează discret linia corpului feminin, asemeni unui neglije fin și extrem de senzual. Dantela de Chantilly folosită de Stephan Pelger conferă ținutelor delicatețe și mister.

1025833_10151670652249271_393383703_o

Material prețios, mătasea este aleasă de designer pentru a îmbrăca într-un mod senzual și extrem de feminin, femeia. Colecția este compusă din 40 de piese, iar din punct de vedere cromatic, Stephan Pelger a ales nuanțe pudrate de bej, nude, roze. Accente de roșu și negru contribuie la fluiditatea rochiilor, dar și la evidențierea croiului elegant și în același timp sofisticat.