STR8 REBEL în mozaicul urban

Într-un recipient inspirat din arta stradală, STR8 a conturat imaginea bărbatului nonconformist, bărbatul REBEL. STR8 se reinventează şi răspunde nevoilor actuale ale bărbatului contemporan, păstrând ambalajul metalic, ce se inspiră acum din industria auto. Noua formulă propune o filosofie diferită despre viaţă şi un mijloc de exprimare a individului care îndrăzneşte să fie diferit.

STR8 REBEL EDT 100_Tin

Într-o lume care încurajează uniformizarea, STR8 îşi propune să fie aliatul care să redea spiritul liber ce nu se supune regulilor sau convenţiilor sociale, şi care luptă pentru descoperirea propriului adevăr. STR8 REBEL dezvăluie bărbatul sigur pe sine, a cărui principală calitate este aceea că alege să fie el însuşi, indiferent de ipostazele cu care viaţa îl pune faţă în faţă.

STR8 REBEL EDT 100_Bottle

Inspirat de puterea libertăţii individuale şi de mozaicul mediului urban, STR8 REBEL păstrează spiritul masculin neînfrânt de strânsoarea societăţii, dar care păstrează în acelaşi timp o atitudine elegantă faţă de frumos.

Ingredientele ce stau la baza aromei STR8 REBEL

Baza de vanilie, ambră şi cumarină emană încredere în forţele proprii şi o latură caldă şi protectivă.  Cu o inimă de măr şi grapefruit, bărbatul STR8 REBEL capătă un aer proaspăt şi intrigant, ce-i oferă dispoziţia necesară pentru a îngenunchea limitele impuse. Notele de vârf sunt condimentate pentru a sugera bărbatul şarmant şi misterios în acelaşi timp, iar combinaţia îndrăzneaţă de mandarină, lămâie şi bergamotă sugerează personalitatea complexă ce combină în cele mai ingenioase maniere posibile polaritatea bărbatului STR8.

Rebel se regăseşte în următoarele variante:

 

Eau de Toilette 100ml – 45 lei, 50ml – 33 lei,

After shave lotion 100ml – 23 lei, 50ml – 16 lei,

Deo Spray 150 ml – 14 lei,

Shower Gel 250 ml – 11 lei.