Student Happy Hours la New Look

Joi, 27 septembrie, magazinele New Look vor rămâne deschise doar pentru  studente. Indiferent dacă sunt masterande sau boboace, studentele vor putea face, timp de 3 ore, în intervalul orar 20:00 – 23:00, shopping în exclusivitate, bucurându-se de o  reducere de 30% la toate articolele aflate la preţ întreg (care nu fac obiectul altor promoţii).

Tonul la distracţie va fi dat în magazinele New Look din: Bucureşti (AFI Palace Cotroceni), Cluj Napoca, Constanţa, Craiova şi Iaşi.  Întreaga seară, fashionistele vor fi privilegiatele unui răsfăţ de make-up oferit de Sephora şi se vor delecta cu băuturi fashion oferite de Redd’s. În plus, în toate cele cinci magazine, studentele vor fi putea răsfoi pentru inspiraţie revista InStyle.

 

În magazinul New Look din AFI Palace Cotroceni, distracţia va fi întreţinută şi de un DJ care va mixa cele mai noi hituri iar fashionistele vor beneficia şi de sfaturile fashion editorului InStyle.

„Luna octombrie este pentru studenţi o lună a începuturilor, a noilor provocări, noilor prietenii, noilor distracţii şi, implicit, a noilor colecţii. Începerea unui nou an academic este un prilej foarte bun pentru ca studentele să-şi înnoiască garderoba. Şi pentru că New Look ştie cum să-şi sărbătorească fanele, timp de 3 ore vom ţine magazinele deschise doar pentru studente, pentru shopping în exclusivitate şi cu reduceri de 30% la toate articolele aflate la preţ întreg”, a declarat Carmen Mărunţelu, PR&Marketing Manager New Look România.