Studio Martin Reopening Party

Stim, lumea clubbing-ului bucurestean este plina de clisee triste, petreceri seci cu atmosfera de team building party obosit la Calimanesti sau oameni plictisiti de aceleasi cluburi dotate cu canapele „muncite” de rochii mulate ieftine sau murdarite de pantofi cu cioc.


Cum se putea rupe monotonia hipsterism-ului pur dambovitean decat cu redeschiderea pe 22 septembrie a bastionului muzicii electronice din Bucuresti: Studio Martin!

Si nu oricum ci intr-o noua prezentare vizuala si auditiva: un pupitru plasat mai aproape de crowd, un decor mai luminos ce se va asorta mult mai bine cu zambetele clubber-ilor si un sound reglat perfect pentru nopti lungi de dans pana la epuizare!
Nu, nu vom avea o deschidere cu strip girls blonde care ies din tort la 12 noaptea dar vom avea in spatele mixerului cel mai HOT duo feminin al momentului: Blond:ish!!!

******************************************************************
Anstascia si Vivie-Ann (Blond:ish) sunt 2 fete originare din Montreal dar mutate de curand in Londra. Cu niste productii pur si simplu mind blowing (linii de bas super provocatoare in contrast cu vocile hipnotice si un groove super smooth), Blond:ish au reusit intr-un timp relativ scurt sa capteze atentia „greilor” industriei iar release-urile la label-uri ca Noir Music, Get Physical, How Waves sau Kompakt n-au intarziat sa apara.

De la party-urile underground din Club Cherry – Montreal la prezenta in lineup-urile celor mai tari locatii (Ushuaia alaturi de Sasha, Fabric Londra alaturi de Marco Carola sau ADE alaturi de Damian Lazarus) nu a mai fost decat un pas. Un pas care, lucky us, le aduce pe Blond:ish la petrecerea de redeschidere Studio Martin din 22 septembrie 2012!

Afla mai multe despre Blond:ish ->
http://www.blond-ish.com/
https://www.facebook.com/blondish
http://www.soundcloud.com/blondish
http://www.twitter.com/blond_ish
*******************************************************************

*******************************************************************
Warmup-ul este asigurat de Charlie Boy, un personaj nou in spatele mixerului dar cu state vechi pe ringurile de dans. Navigand in ultimii ani printre diferite stiluri de muzica electronica, Charlie s-a pastrat lipit de orice frecventa pe care se poate dansa, rezultand un melanj excelent de disco, house, funk, deep si techno

Afla mai multe despre Charlie Boy:
https://facebook.com/charlieboyrabbitking
http://soundcloud.com/charlie-boy-official

61 Iancu de Hunedoara Blvd, 22 Septembrie

 

Pia Marina Voicu