STYLE BLOGGER: DOINA CIOBANU

Un blog poate sa-ti creeze un nume international, sa te imbrace frumos, sa-ti aduca bani si multa placere. Si nu conteaza ca esti dintr-o tara mica, despre care putini stiu. 

Cea mai tanara bloggerita de moda care a devenit cunoscuta la noi in tara intr-un timp foarte scurt este din Chisinau si are 19 ani. Doina a inceput sa posteze acum doi ani inspirata de bloguri celebre precum The Cherry Blossom Girl si Fashion Toast. Doina face insa valva printr-un stil cu totul desavarsit, cum greu poate fi exprimat la o varsta atat de tanara. Mai mult decat atat, ea se poate mandri cu mii de oferte venite din partea designerilor si cu aparitii in reviste precum Harper’s Bazaar, Vogue sau Elle.

Cand am vazut pentru prima data blogul ei, nu am putut sa nu remarc simtul estetic bine dezvoltat, pasiunea pentru moda si trasaturile extrem de feminine care imi amintesc de Jackie Kennedy. E ceva la Doina care te atrage instantaneu. Sa fie oara eleganta simpla cu care isi construieste outfiturile, alegerea inteligenta si desavarsita a culorilor sau simplul fapt ca este mereu in tendinte sau uneori chiar inaintea lor? Cocheta, eleganta, casual, chic, rebela- moda a invatat-o sa arate diferit, dar intotdeauna cu bun gust.

Garderoba Doinei Ciobanu este visul oricarei fashioniste. Aceasta adevarata comoara a modei contine haine din toate stilurile si mai toate epocile, incepand cu anii ’50 si pana la cele mai noi colectii. Pasionata de palarii si accesorii vintage, Doina recunoaste ca un loc aparte in garderoba ei il au hainele mamei. Pe langa moda ca stil de viata, Doina este pasionata de ski, istorie si culturile lumii.

Mai multe tinute pe blogul ei thegoldendiamonds.com 

_MG_7147victoriacelineyes00C9982rheacostajumpsuitIMG_0601parisienne1IMG_2547IMG_4503daibaIMG_4700bfjeanslastdayparismagdalena7yellowblue8181903363_40cfd4c421_o

Valentina Ioana Penescu