Summer dresses by Fe[Male]

Intr-o lume mai dura ca niciodata, avem nevoie de povesti pentru a putea supravietui. Trebuie sa ne cautam si sa ne gasim echilibrul in natura, sa ne contopim cu verdele din jurul nostru si sa ne rapim cateva momente din timpul atat de pretios ca sa apreciem lucrurile cu adevarat frumoase.

12

Fe[Male] iti spune povestea unei calatorii in natura, unei reintoarceri la esenta si simplitate. Culori vii si tesaturi fine, un look spectaculos, dar usor de purtat, iti prezentam o Alba-ca-Zapada a zilelor noastre.

3

Te invitam sa incerci, macar pentru o zi, sa intri in pielea unei personaj modern, o femeie care inca isi pastreaza naivitatea si aerul copilaresc. O personalitate invaluita in mister, o privire patranzatoare si un zambet sincer. Te regasesti?

5 (2)

Fe[Male] propune de aceasta data o abordare putin diferita a rochiei de vara, colectia pastrand  totusi accentele specifice brandului cum ar fi insertiile din metal sau plexiglas.

8 (2)

Materialele folosite sunt usoare, de efect, dar comode in acelasi timp, cum ar fi chiffon, voal plisat, tulle sau voal din matase naturala.

17

Pentru colectia “Summer dresses by Fe[Male]” au fost folosite culori pastelate pe de-o parte, iar pe de alta parte printuri puternice potrivite sezonului cald.

 13

Photo: Ana Severin Photography

Models: Diana, Cristina (MUR Model Management) si Ingrid (www.expressthestyle.com)

MUA: Maria El Dani

Hair: Marian Cape

1014167_558922620833363_1382706036_n