Sun Plaza dă startul sezonului de sărbători în București

Sun Plaza anunță evenimentul său tradițional de aprindere a bradului de Crăciun care, ca în fiecare an, dă startul sezonului de sărbători în București. Anul acesta, ceremonia va fi pe 22 noiembrie, începând cu ora 19.30, și se va transforma într-o petrecere cu zăpadă și muzică asigurată de artiști populari.

Guess Who și Grasu XXL vor aduce ritmul pieselor de pe “În labirint”, albumul recent lansat și primul ieșit din colaborarea celor doi artiști. “Doamne-Ajută”, piesă intrată rapid în top 5 Trending pe YouTube, “Pentru un strop de atenție”, dar și hiturile lansate de-a lungul anilor, vor anima petrecerea.

Prin contrast, Moonlight Breakfast va pune retroelectricul în prim plan, într-un adevărat spectacol auditiv și vizual.  Show-ul live al trupei se distinge întotdeauna prin autenticul său dat de mixul de jazz, dance, electro, soul și multe alte condimente muzicale prin care creează o armonie între sound-ul clarinetului specific anilor ’40, al sintetizatoarelor anilor ’80 și cel al producției contemporane.

Andrei Lăcătuș va fi gazda evenimentului. Profesionist cu multiple valențe, Shurubel este VJ cu o experiență relevantă pe radio și TV, dar și youtuber foarte cunoscut, cu zeci de milioane de vizualizări.

Aprinderea luminițelor de Crăciun a fost prima acțiune neobișnuită pe care Sun Plaza a gândit-o pentru vizitatorii săi încă din anul lansării, 2010, obținând un premiu Guiness, primul dintr-o serie care celebrează experiențele în premieră pe care le-a avut centrul comercial.

Mai multe detalii se găsesc pe www.sun-plaza.ro.