Superheroes AW13 – Noua colectie de palarii semnata Kristina Dragomir

Inspirata de filmele si benzile desenate cu supereroi, designer-ul Kristina Dragomir aduce in prim plan o colectie noua de palarii, inedita si sofisticata.

1381952_653369438027069_708333240_n

 Fiecare piesa, spectaculoasa in esenta, creioneaza un personaj intr-o forma artistica, in cel mai pur realism.

 Expresia vizuala a colectiei este puternic conturata prin forme sculpturale. Lucrătura migaloasa a fiecarui detaliu este realizata manual in atelier, rezultand adevarate constructii complexe, lucrate cu o grija excesiva pentru detaliu­­ si terminand cu finisari de cea mai inalta clasa.

 Modelate din velour, fiecare piesa a colectiei reprezintă o extensie a unei personalităţi feminine si al alter-egoului supereroic al acesteia, care ii va modela si colora atat exclusivismul cat si individualismul.

 Palaria devine in acest caz un pretios pretext al originalitatii, evidenţiat prin stilizarea formelor şi armonia estetică a elementelor care compun colecţia.

 Aceste piese sunt cu atat mai valoaroase cu cat sunt limitate ca numar. Ele se vor regasi atat in portofoliul concepstore-ului Marc by Marc Jacobs din Bruxelles cat si in portofoliul Swinger International/Milan, piese disponibile si online prin eboutique www.thequeenstore.it.

 Colectia a fost inclusa si in editorialele de fashion WEAre si Vogue UK/Fashion editor: Kate Phelan; Photographer: Tim Walker, disponibila acum pe www.kristinadragomir.com de unde se pot comanda made-to-measure.

Credit colectie: Photo: Iulian Nan;

 Styling: Marian Palie;

Make-up: Elisabeta Facaianu;

Model: Ralisa Oprea