SuperJeans a inaugurat primul magazin din București

0-IMG_8851-Edit-cover-lookbook

Iubitorii denimului au un motiv în plus de bucurie și un nou pretext de shopping. Ieri seară a fost inaugurat primul magazin SuperJeans din București, chiar în inima orașului, pe Calea Victoriei nr. 25. Deschiderea magazinului a fost sărbătorită alături de numeroase vedete, stiliști de fashion, bloggeri și reprezentanți ai revistelor de modă.

Amalia Nastase

Mixul perfect între denimul clasic și sex appeal-ul stilului rock stă la baza noului brand de jeanși, SuperJeans of Sweden. Născut în sudul Suediei, în orașul Malmo, brandul are ca inspirație cultura tradițională a denimului, care se întrepătrunde cu muzica și cultura acesteia.

Carmen Negoita

Colecția mai cuprinde bluze și tricouri create special pentru femeile sexy, care doresc să aducă un plus de nonșalanță și nonconformism, atât în ținutele casual, cât și în cele mai elegante. Tocmai simplitatea croielilor și a detaliilor atent lucrate face ca hainele să fie versatile și ușor de purtat în diferite ocazii. ERIKA, JENNY, IVANNA și MALIN sunt numele celor patru produse ale brandului SuperJeans of Sweden. Ele se găsesc în exclusivitate în România, atât în magazinul din Calea Victoriei nr. 25, cât și pe site-ul www.superjeans.ro.

Teodora Teican (SuperJeans) si Bianca Ionita

Colecția SuperJeans of Sweden este dedicată femeilor care doresc acel “je ne sais quoi” în garderobă, oferindu-le bluze și tricouri sexy, blugi skinny și blugi boyfriend, dar nu îi uită nici pe bărbați, incluzând și produse dedicate acestora.

Noemi Revnic

Colecția de blugi a fost lansată în luna august 2013, iar linia principală a colecției urmează stilul pur scandinavic – simplu, de efect și în tendințe. Anul următor, SuperJeans of Sweden va îmbogăți lumea denimului prin câteva colecții limitate.

Stephan Pelger

Fondatorul și deținătorul brandului, Bo Bech-Nielsen, a schimbat radical brandul Diesel din funcția de Marketing Manager, a fost distribuitor de branduri mari ca ACNE, Canada Goose și Original Penguin, în zona Scandinava, iar în prezent este designer și producător de denim pentru branduri mari de jeanși în Suedia și UK. Acesta a declarat: “SuperJeans of Sweden înseamnă produse frumoase la prețuri rezonabile. Vrem să oferim clienților noștri mai mult decât ceea ce plătesc. Acest brand este rezultatul celor peste 20 de ani de experiență pe care am acumulat-o în industria modei și sper că oamenii vor simți acest lucru când vor proba produsele noastre. Vom fi extraordinari și asta este o promisiune!

Bo Bech-Nielsen (SuperJeans) si Sonia Argint-Ionescu

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat: Amalia Năstase, Stephan Pelger, Sonia Argint–Ionescu, Bianca Ioniță, Ovidiu Buta, Carmen Negoiță, Ioana Blaj, Andra Andreescu, Vali Bărbulescu, Răzvan Firea, Joaquin Bonilla, Cristian Samfira, Diana Bart, Alexandru Constantin, Ana Morodan, Eli Roman, Noemi Revnic și multi alții.