Târgul de Ie Românească – Ediția a II-a are loc la Alchemia pe 3-6 octombri

Alchemia și Iiana vă invită, în perioada 3-6 octombrie 2013, la o noua ediție a Târgului de Ie Românească.
După succesul din luna iunie, revenim în cadrul celui de al doilea târg cu cea mai mare și valoroasă selecție de ii românești tradiționale, dar și multe alte piese originale. Vor fi expuse în total peste 700 de piese noi și vintage din colecția toamnă-iarnă 2013-2014.

 Afis Târg de IE Românească Editia a II-a

Târgul va fi deschis în Alchemia – centru pentru arte contemporane – și va putea fi vizitat începând de joi, 3 octombrie, până duminică, 6 octombrie, între orele 10:00 și 22:00.

Veți putea admira și cumpăra ii românești pentru femei, copii și bărbați, precum și fuste unicat din fote și valnice, rochiile cu broderie vintage, bundițe din blană naturală de oaie, sau vestele din lână și brâurile lucrate manual, specifice diferitelor regiuni etnografice ale țării.

Odată cu prima ediție din iunie 2013, Târgul de Ie Românească își propune să readucă în centrul atenției bucureștenilor această bluză simplă, dar spectaculoasă, specifică românilor și ‘împrumutată’ de-a lungul timpului de unii dintre cei mai importanți designeri vestimentari.

Iiana, partenerul Alchemia pentru acest eveniment, este un brand românesc care a selecționat atent cei mai buni producători români de ii lucrate 100% manual.