TAXI canta la Hard Rock Café pe 10 aprilie

BestMusic te invita la Hard Rock Cafe, joi, 10 aprilie 2014, incepand cu ora 21:30, la un nou concert sustinut de trupa TAXI! Pentru cei care nu vor mai prinde bilete, concertul TAXI  din Hard Rock Cafe va fi transmis live pe Smart TV-urile Samsung prin aplicatia Seenow.

Taxi

TAXI este o trupa de pop/rock cu renume pe piata muzicala romaneasca. Fondata in 1999, Taxi alaturi de al sau carismatic solist, Dan Teodorescu, a reprezentat Romania la Eurovision  cu cantecul Luna, moment ce i-a adus si renumele printre ascultatorii romani. Tot in anul 2000 au lansat si albumul Trag un claxon, un succes la acel moment in industria muzicala de la noi, mai ales datorita hit single-ului Jumatatea mea. In 2004 a aparut albumul Politica, un material satiric remarcat prin piesa Aici sunt banii dumneavoastra. In 2007 apare albumul Romantica, ce contine 12 piese de dragoste dar si multe colaborari cu nume precum Cheloo, Dax, Mihaela Radulescu si multi altii. Din 2009 incoace, Taxi a sustinut numeroase concerte in tara dar si afara iar cel mai recent album, Cele doua cuvinte, a fost cantat de-a lungul si de-a latul tarii si datorita single-ului care da numele albumului.

Biletele pentru concertul BestMusic cu TAXI din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare dar si la concertul COMPACT de pe 3 aprilie de la Hard Rock Café.

Acestea costa 60 de lei cu loc la masa si 80 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei

Cumpararea biletelor de pe www.iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa scapandu-te de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare. Acestea se aloca in functie de cumpararea biletelor asa ca daca iti cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platesti cu cardul online sau cu Paypal, primesti biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact [at] iabilet.ro sau 0741.272.9670741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).

Pe langa show-ul TAXI, poti viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow si Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atat in direct cat si inregistrate, vizionarea fiind gratuita in sectiunea FREEZONE.

Un eveniment prezentat si organizat de BestMusic Live Concerts – www.bestmusic.ro

Parteneri media: Timesnewroman, Ziarul Ring, Libertatea, Magic FM, Bestmusic.ro, Mixtopia, Ziare.com, 220.ro, ele.ro, infomusic.ro, eva.ro, Urban.ro, Zonga, trilulilu.ro, cinemagia.ro, Orasulm.eu, Iconcert, InOras.ro, Traiestemuzica, Musicnights.ro si PORT.ro