Tendinte in vestimentatia pentru ceremonii – EGO SS2014

Primele zile de primavara ii gasesc pe viitorii miri in cautarea vestimentatiei pentru ceremonie. Insa alegerea costumului perfect se dovedeste a fi o provocare la fel de mare precum cea a gasirii rochiei de mireasa. Modelul costumului trebuie sa fie pe gustul purtatorului, insa calitatea tesaturilor, croiala si stylingul sunt in aceeasi masura importante pentru o a aparitie impecabila.

 

_L4A8199

 
Colectia pentru ceremonii EGO Men’s Fashion Concept intruchipeaza eleganta, evolutia si puterea vestimentatiei formale de a transforma mirele intr-un dandy contemporan.

Tinutele asigura o aparitie rafinata prin linia moderna, usor cambrata iar tesaturile ce poarta semnatura celor mai cunoscuti producatori se remarca prin inalta calitate si finete: lana, matase, jacquard de matase.

 

_L4A8281

 

Pe langa gradul ridicat de confort, un atu important al costumelor EGO este versatilitatea, mirele putand purta tinuta ulterior si in cadrul altor evenimente cu eticheta.

De la albastru regal, turcoaz sau oranj, pana la gri sau alb, paleta cromatica a costumului de mire este mai variata ca oricand. Cu toate acestea, smochingul negru ramane o optiune atemporala si sigura, un apogeu al elegantei in vestimentatia pentru ceremonii

Pentru ca accesoriile au puterea de a transforma un costum frumos intr-o tinuta remarcabila, vestimentatia gentlemanului EGO este desavarsita prin accesorii cu personalitate: pantofi  eleganti, papioane in nuante surpinzatoare sau cravate cu nod ceramic, batiste din matase si butoni pretiosi.

 

_L4A8507

 

Si pentru ca EGO intelege dorinta viitorilor miri de a purta o tinuta personalizata de la stil, croiala, material, pana la cele mai mici detalii, le ofera acestora posibilitatea de a-si realiza un costum pentru ceremonii la comanda, prin serviciul made-to-measure.