Tendinţe, tendinţe!

Având în vedere că v-aţi manifestat interesul în cadrul concursului nostru de a găsi cât mai multe informaţii despre tendinţele actuale din modă şi ce se mai poartă în ziua de azi, ne-am gândit să vă sărim în ajutor şi să vă arătăm câteva look-uri care pe noi ne-au cucerit total:

Poza 1: Iată o combinaţie de culori încântătoare. Verdele cu maroul merg perfect, iar accesoriile precum pălăria şi fularul de blană sunt un must have această iarnă. Puteţi găsi jacketa la United Colors of Benetton, iar rochia neagră ce completează lookul la Blanco.

Poza 2: Imprimeul de şarpe este foarte purtat în acest sezon, de la pantofi şi rochii până la pălării şi accesorii. Puteţi găsi rochia la H&M, pantofii la Zara, plicul la Blanco şi trenchul la zara Kids.

Poza 3: Iată un look cu un aer rock. Gecile de piele sunt la modă iarna aceasta, iar cu un pulover pe sub ele, nu veţi simţi deloc frigul de afară. Purtaţi pantaloni scurţi cu diverse imprimeuri, cu ciorapi groşi şi o geacă de piele şi cu siguranţă nu veţi trece neobservate.

Poza 4: Nu trebuie să le uităm nici pe fetele mai voluptoase. Blugii împreuna cu o cămaşă şi un sacou formează ţinuta perfectă pentru o ieşire în oraş. Sacoul şi cămaşa le puteţi găsi în Zara, plicul în Primark, blugii în Blanco, iar sandalele sunt de la Dorothy Perkins.

Acestea au fost unele dintre sugestiile pe care vi le propunem pentru acest sezon. Nu uitaţi, fetelor că trebuie întotdeauna să dăm atenţie hainelor pe care le purtam deoarece, din păcate trăim într-o societate în care haina chiar îl face pe om.