The Biggest Rooftop Party in Town with Oliver Koletzki

rsz_poster_atc-3_august

All Time Clubbing&Godmother Events aduc, in 3 august, doua premiere la pupitrul evenimentelor muzicale din Romania: cel mai mare rooftop party, de pana acum, din Bucuresti si doi DJ care nu mai au nevoie de nicio introducere: Oliver Koletzki siKellerkind. Iar pentru a fi intreaga seara la inaltime, Atapy, Rhadow, Mahony si Nusha sunt artistii care se vor alatura petrecerii de pe  acoperisul showroom-ului Renault din Splaiului Unirii 311.

Conceptul party-ului are la baza doua insight-uri valoroase pentru iubitorii de evenimente muzicale: explorarea spatiilor neconventionale urbane si invitarea unor artisti indragiti de public care nu au mai venit pana acum in Romania. Harta acoperisurilor din Bucuresti care pot sustine un party de dimensiuni mari este destul de limitata, astfel incat gasirea unei astfel de locatii a fost o provocare careia organizatorii i-au raspuns cu succes. Artistii duc povestea mai departe si anunta una din cele mai spectaculoase seri din aceasta vara.

Cel mai vandut disc techno in 2005, cel mai bine vandut disc vreodată de Cocoon și cel mai bun nou venit al anului votat in prestigioasa revista Groove. Superlativul e o traditie in cazul lui Oliver Koletzki, piese ca “Hypnotized”, “Bring me home” sau “Arrow and Bow” au facut valuri in cele mai tari cluburi din Europa, precum Fabric din Londra sau Berghain din Berlin. Pe 3 august va face valuri si in Bucuresti, deci putem sa-i spunem: “It’s a pleasure to meet you”!

Marco Biagini aka Kellerkind este unul dintre cei mai cunoscuti DJ ai muzicii electronice din Elvetia. Artist marca Stil vor Talent, label fondat de Oliver Koletzki, Kellerkind aduce prin piese precum “Disco on the dancefloor” sau “Thinking about you” beat-urile soul ale muzicii din Chicago si vibratiile electrice ale deephouse-ului.

Atapy este DJ-ul ale carui single-uri au atras atentia si contributia unor artisti precum M.A.N.D.Y./Dubfire/Laurent Garnier/Ritchie Hawtin/ Tom Budden/ Djuma Soundsystem/Someone Else/Jacuzzi Boys/Brothers Vibe.

Desemnat in 2010 de Nights.ro Awards drept “Rezidentul anului” si DJ-ul cu cea mai mare ascensiune, Mahony a trecut de la “un tanar talent descoperit si sustinut de Rosario Internullo”, la DJ-ul rezident la Kudos si Kristal, mixand alaturi de artisti precum Paul Kalkbrenner, Lee Burridge, Dennis Ferrer, James Zabiela, Audiofly, Timo Maas s.a.