THE GLAM DIARIES, un nou concept de eveniment dedicat frumuseţii feminine, marca Green Day Spa

Cu ocazia Zilei Femeii, centrul de frumusețe Green Day Spa a inaugurat prima ediție din cadrul seriei de evenimente The Glam Diaries, dedicate comunității de cliente fidele ale salonului.

IMG_6798

Acestea s-au bucurat de o zi cu prețuri preferențiale la toate serviciile și de o invitație la o seară de cocktail specială, unde au beneficiat de sfaturi de frumusețe personalizate de la specialiștii Green Day Spa precum şi de o ședință foto specială, au degustat din bunătățile bio oferite de BIOCORNER şi s-au bucurat de cadourile din partea Yon-Ka şi Moroccanoil.

Ioana Vasii (stanga), Vanessa Dragan-PR, Raluca Leafu-Bon Bijou (dreapta)

“Încă de la inaugurarea centrului de frumuseţe, am încercat să ne surprindem mereu plăcut clientele, atât cu servicii de ultimă generaţie cât şi cu o abordare caldă, întotdeauna prietenoasă din partea echipei noastre. Pot spune că în aproape 5 ani, aici s-au format adevărate prietenii şi am simţit că este momentul să <<oficializăm>> acest lucru, printr-o serie de evenimente care să ne aducă împreună, dar care să şi ofere anumite beneficii şi surprize clientelor noastre”, spune Lucia Radu, proprietara brandului Green Day Spa.

IMG_6957

Astfel, fiecare eveniment din seria The Glam Diaries va fi gândit sub forma unui jurnal de frumuseţe, în care clientele salonului vor beneficia de informaţiile şi sfaturile venite de la un invitat special, un specialist în domeniul frumuseţii, pe lângă surprize şi discount-uri speciale.

Prima ediţie The Glam Diaries a beneficiat de sprijinul partenerilor BIOCORNER, YON-KA şi MOROCCANOIL.