The Glow and The Show Party #molecule5

5 ani de moda autentic romaneasca de calitate si o platforma online nou nouta Molecule F

11017669_1588211011447623_3359387689913541083_n

Prima platforma dedicata in exclusivitate designului romanesc de calitate, Molecule F, cu F de la Fashion, a sarbatorit 5 ani de existenta in mod curajos si asumat, in cadrul petrecerii intitulate The Glow and The Show, ce a avut loc la Circ & Variete Globus Bucuresti.  In compania unui cerc exclusivist de designeri romani, vedete, reprezentanti media, parteneri, colaboratori si prieteni apropiati, Molecule F cu F de la forta a pregatit un show privat de circ compus din momente antrenante si spectaculoase, de la numere de dresaj cu tigri siberieni pana la acrobatii elegante sustinute la mare inaltime. Toate acestea intr-o atmosfera captivanta si seducatoare incarcata de momente exotice antrenante.

DSC_7598Stefania Irescu, Anca Dinculescu, Cerina Ratiu, Mirela Bucovicean, Ioana Sava, Sergiu Martinas MOLECULE F

 „Am ales sa aniversam cei 5 ani la Globus, pentru ca circul este sursa povestilor despre performanta, dovada pasiunii transformata in perseverenta,  a povestilor de mare incordare, a incercarilor si a efortului sustinut in conditii dificile, locul in care suspansul creste treptat si entuziasmul nu are limite.” Mirela Bucovicean, Owner Molecule F.

La 5 ani de cand s-a lansat, Molecule F este an de an mai mare si mai stralucitor, mentinandu-se lider pe piata in ceea ce priveste creatiile de design autentic romanesc premium din Romania si inovator in ceea ce priveste tehnologia ca parte integrata in moda si lifestyle prin blogul ChicTech powered by Intel.

In aceeasi zi aniversara, Molecule F cu F de la frumos de aceasta data, a lansat si o noua interfata complet imbunatatita, cu un portofoliu imbogatit de designeri romani. Noul Molecule F, ce poate fi accesat si de pe dispozitive mobile, a intrat cu peste 200 de piese noi semnate de designeri existenti pe Molecule F si de designeri noi introdusi in platforma. Aici poti gasi o multime de colectii noi, piese cheie de calitate, in jurul carora iti poti construi tinute cool si adaptabile, pe care sa le poti integra in stilul tau cotidian, dar si piese glam, care te vor face remarcabila. Molecule-F.com iti ofera acum o noua experienta de shopping, pe o platforma responsive dotata cu tool-uri personalizate, care te vor ajuta sa navighezi mai usor si mai rapid in site. Numarul pieselor de pe platforma e de ordinul miilor, iar versatilitatea acestora poate multumi pana si pe cel mai pretentios cumparator online. Molecule F vinde piese autentice romanesti semnate de designeri romani in toata lumea.

 DSC_3718

Cu 5 ani in urma, Molecule F si-a propus sa faca ceva ce in ochii multora nu era realizabil, pasind pe un teren nesigur si neexploatat. Pentru ca inima Molecule F este pasiunea pe care o punem in fiecare zi in munca noastra, multe din obiectivele Molecule F au fost atinse. Mult mai multe asteapta sa se implineasca!

Despre Molecule F:

Desi ajuns la un prim prag de maturitate (5 years milestone),  Molecule F.com este inca in continua dezvoltare, dedicandu-se in exclusivitate creatiilor relevante de design romanesc. Construit ca boutique multibrand online si platforma de promovare, Molecule F sustine tinerii designer romani, parte din activitate orientandu-se catre alte initiative conexe prin agentia de PR inhouse – Molecule PR. Molecule F este o esenta tare, ce poate lua forme diverse si spectaculoase, performant ca birou de presa, boutique PR si organizator de evenimente.