The Real Black Friday la Paralela 45: cele mai mari reduceri la ofertele Early Booking

Black_Friday_Paralela 45Agentia de turism Paralela 45 continua sa vina in intampinarea turistilor cu oferte speciale pentru vacantele anului 2016. Pe langa reducerile consistente aplicate la majoritatea ofertelor de Early Booking, Paralela 45 organizeaza The Real Black Friday cu reduceri de 12%, in perioada 27 noiembrie-1 decembrie 2015.

Reducerea de Black Friday se cumuleaza cu cele de Early Booking, rezultand astfel cele mai bune oferte pentru vara anului 2016.

Anul acesta ne-am propus sa rasplatim turistii cu cele mai bune oferte, pentru cei 25 de ani de activitate ai Paralelei 45. De Black Friday oferim reduceri de pana la 45% pentru majoritatea vacantelor. Romanii au inteles ca isi pot cumpara vacanta mult visata daca se informeaza si cumpara in avans. Asadar, Paralela 45 ofera o reducere de 12% de Black Friday la majoritatea vacantelor cumulata cu reducerea de Early Booking.” a declarat Alin Burcea, Presedinte Paralela 45.

Ca si noutati in materie de destinatii speciale pentru vara 2016, se numara charterele catre Faro, Portugalia, unde pretul unui sejur de 7 nopti de cazare la hotel de 3*, cu transport si taxe incluse, porneste de la 500 de euro de persoana, beneficiind de o reducere de pana la 40%. O alta destinatie speciala pentru anul 2016 este statiunea Split din Croatia, unde pretul unui sejur de 7 zile, la hotel de 3*, cu zbor si taxe incluse, porneste de la 373 euro de persoana.

Reducerile se aplica si in cazul destinatiilor deja consacrate din Grecia si Spania, precum Insula Rodos si Insula Mykonos, respectiv Palma de Mallorca. Pentru un sejur de 7 nopti in Insula Rodos, la hotel de 2*, cu zbor direct inclus, se aplica o reducere de pana la 37%, iar preturile pornesc de la 293 euro/persoana cu taxe incluse. Insula Mykonos este una dintre cele mai cautate destinatii din Grecia, iar preturile unui sejur de 7 zile, la un hotel de 4* cu mic dejun inclus, pornesc de la 436 euro/persoana.

Cea mai cautata destinatie turistica din Spania, Palma de Mallorca, beneficiaza de o reducere de pana la 32% pentru sejururile de 7 zile, la hotel de 3* cu mic dejun si transport cu avionul inclus. Preturile pentru sejururile in Palma de Mallorca pornesc de la 458 euro/persoana cu taxe si transfer incluse pentru 7 nopti de cazare la un hotel de 4* cu mic dejun inclusiv.

In zilele destinate reducerilor de Black Friday, turistii care nu si-au facut inca planuri pentru Revelion, beneficiaza de o oferta speciala pentru Dubai, destinatie din ce in ce mai cautata de romani pentru aceasta perioada a anului. Pretul unui sejur de 7 zile in Dubai, cu zbor direct, transferuri si cazare la hotel de 3*, porneste de la 899 euro/persoana.