Ţinute călduroase pentru Valentine’s Day !

Vremea se arată neînduplecată de romantismul zilei de Valentine’s Day. Dar soluţii pentru o ţinută demnă de această sarboatoare există. Îţi voi prezenta mai jos combinaţii vestimentare elegante, street-şic sau jucăuşe  pentru orice vârstă, dimensiuni şi toate… călduroase!

Tinzi să optezi pentru o ţinută elegantă… Surprinde-l prin simplitate şi bun gust cu un look ce nu poate da greş nici în faţa iernii nici în faţa lui. Un cardigan lung din lâ care să te încălzească până la destinaţia romantică şi nişte ştrampi tricotaţi groşi sunt accesoriile ideale. Astfel vei putea purta pe dedesubt rochiţa favorită, indiferent că aceasta este groasă sau nu.

Dacă ţii neapărat să porţi tocuri la întâlnire şi eşti convinsă că poţi să îţi menţii echilibrul pe zăpadă, cu ele în picioare, nişte leg warmeri sunt ideali. Dacă ai o bluză tricotată groasă care s-a scămoşat sau pur şi simplu nu îţi mai place, taie-i mânecile şi foloseşte-le pe post de leg warmer.

Ai o fire jucăuşă şi nu vrei să ascunzi acest lucru pe timpul iernii şi mai ales de ziua îndrăgostiţilor. Iubitul tău se aşteptă să vadă tipa veselă şi cochetă de care s-a îndrăgostit. Şi exact de asta va avea parte, pentru că frigul nu te condiţionează. Joacă-te cu diverse culori şi tricotaje voluminoase cu inimioare, fulgi de zăpadă sau chiar căluţi decorativi. Ugg-boots sunt un must.

Cu un stil street-şic afirmi că eşti o tipă comodă, versatilă şi eşti pregătită pentru orice destinaţie surpriză pe care el ţi-a pregătit-o. Aşa că, fie că mergeţi la film, la un restaurant select sau la o plimbare romantică prin parc tu eşti pregătită.

La un astfel de look, secretul adaptării rapide de la temepraturi foarte scăzute la temperaturile ridicate din restaurante sau cefenele, sunt cât mai multe straturi de materiale pentru un look şic şi eficient… pe scurt: Layer-ing. Astfel, atunci când intrii într-o locaţie călduroasă poţi să te adaptezi temperaturii “eliberându-te” de câteva piese.

Nu îţi place să porţi căciula? Poate că protejează ea capul şi tine de cald însă atunci când ajungi la destinaţie şi trebuie să o dai jos, părul tău nu mai sta aşa cum ţi-ai dorii. Ce zici atunci de un veşmânt capilar ce nu necesită a fi înlăturat? Turbanul este în mare vogă în acest sezon şi îl poţi purta la orice fel de ţinută.

Love conquers all! Până şi frigul… trebuie doar să ai armele potrivite…

Articol scris de Cristina Dan