TOMMY HILFIGER ANUNȚĂ COLECȚIA CAPSULĂ TOMMY JEANS SPORT TECH DENIM

Brand-ul Tommy Hilfiger anunță TOMMY JEANS Sport Tech Denim, o colecție capsulă inspirată de stilurile colecției originale din 1997. Colecția formată din 15 piese unisex va fi disponibilă în România, în magazinele TOMMY JEANS (ParkLake Mall și MegaMall, ambele în București), începând cu data de 19 noiembrie 2019.

Înrădăcinată în nostalgie și reinterpretată pentru prezent, colecția emblematică TOMMY JEANS Sport Tech Denim revine pe deplin cu piese pop din arhiva de brand reimaginate. Când a apărut prima data în anii ’90, conceptul de îmbrăcăminte sport era simplu, dar revoluționar, combinând articole vestimentare din textile inovatoare cu denimul streetstyle. Look-ul rezultat era îndrăzneț, unisex și o întrerupere completă de la moda considerată populară.

Celebrând propriul patrimoniu îndrăzneț și plin de culoare, noua colecție capsulă TOMMY JEANS Sport Tech Denim integrează vibe-ul de explorator urban cu detalii reflectorizante prezente în fiecare piesă și  paleta de culori bleumarin, violet și aqua. Concepute pentru a fi asortate și potrivite, stilurile includ jacheta emblematică cu steag reinventată cu un twist modern din nailon. Un hoodie cu logo-uri multiple, grafice poate fi asortat cu pantaloni sport disponibili în culori remarcabile. Polarul din lână a fost îmbunătățit cu imprimeuri geometrice, în timp ce accesoriile inspirate de moda străzii oferă noi perspective asupra culorilor de arhivă. Modelele adiționale include tricoul cu imprimeuri multiple și tricoul în dungi multicolore ce reunesc întreaga paletă a colecției într-o singură piesă vestimentară.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să urmărească @TommyJeans, pentru a se alătura comunității Tommy Jeans. În conformitate cu patrimoniul inspirat de muzică al colecției, contul de Instagram @TommyJeans va livra conținut experimental 24/7 și va împinge limitele ca destinație pentru autenticitatea modei, auto-exprimare și schimb.

# # #

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferi produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.