TOMMY HILFIGER LANSEAZĂ PRIMUL HIJAB SUB BRANDUL SĂU

Tommy Hilfiger anunță lansarea primului hijab realizat sub brandul său. Fabricat dintr-o țesătură jacquard fină și având lumina strălucitoare a firelor moi de lurex,  materialul ușor al hijabului permite respirabilitate și un confort elegant. Hijab-ul TOMMY HILFIGER se bazează pe filosofia continuă a incluziunii și diversității brandului.

De la deschiderea primului său magazin, People’s Place, în 1969, în orașul natal din Elmira, New York, Tommy Hilfiger a adus oameni din toate mediile pentru a împărtăși experiențe captivante de cultură pop. Pe măsură ce brandul a evoluat de-a lungul anilor, a rămas condus de acest spirit incluziv. Astăzi, TOMMY HILFIGER încearcă să lucreze pentru fiecare fan, în fiecare sezon oferind stiluri care onorează viziunea brandului de a crea o modă care să îi întâmpine pe toți, lansarea hijab-ului alăturându-se acestei viziuni, caracteristicilor adaptive și design-ului neutru de gen.

Prietenii și fanii brandului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind #Tommy Hilfiger, @TommyHilfiger și #TommyHilfiger.

# # #

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Tommy Hilfiger

Cu un portofoliu de brand ce include TOMMY HILFIGER și TOMMY JEANS, Tommy Hilfiger este unul dintre cele mai recunoscute grupuri de designer de lifestyle premium din lume. Obiectivul său este proiectarea și comercializarea de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport de înaltă calitate pentru bărbați, articole de îmbrăcăminte și îmbrăcăminte sport pentru femei, îmbrăcăminte pentru copii, colecții de denim, lenjerie (inclusiv halate, pijamale și îmbrăcăminte de casă), încălțăminte și accesorii. Prin intermediul unor parteneri licențiați, Tommy Hilfiger oferi produse de lifestyle precum ochelari, ceasuri, parfumuri, costume de baie, șosete, mici articole din piele, articole de uz casnic și genți de voiaj. Linia de produse TOMMY JEANS constă în îmbrăcăminte din denim și încălțăminte pentru bărbați și femei. Colecția este completată de o varietate mare de genți, accesorii și parfumuri.