Top 10 semne că e interesat de tine

Limbajul corpului

Dacă un tip este interesat de tine, va depăşi bariera de distanţă dintre voi, dorind în mod ontinuu să stea cât mai aproape de tine, trecând din zona socială în cea personală.

Contactul vizual

Stabilirea contactului vizual este primul pas al flirt-ului. În momentul în care îi simţi privirea fixată pe tine, zâmbeşte-i subtil pentru a-ţi arăta interesul.

Atingerile accidentale

Va profita de cea mai mică oportunitate de a te atinge „accidental”, acesta fiind doar un mod de a-şi arăta grija şi afecţiunea.


Întâlnirile întâmplătoare

Vei avea parte din ce în ce mai mult de întâlniri neplanificate. Eşti la cafeneaua preferată sau în parcul apropiat de casă şi din senin îşi face apariţia, iar apoi susţine că e foarte surpins să te vadă acolo. E doar un semn că devine din ce în ce mai dependent de prezenţa ta.

Mereu lângă tine

În orice situaţie, e dornic să se aşeze lîngă tine şi să te ţină constant de mână!

E genul care să te asculte

Poţi fi sigură că i-ai captat atenţia unui timp în momentul în care nu vorbeşte încontinuu despre sine şi te ascultă cu atenţie. În momentul acela realizezi că ai parte de o conversaţie, nu deun monolog plictisitor.

Va merge cu tine la un film romantic

Deşi nu e genul lui de film, va face un efort în a viziona o comedie romantică la cinema, fără să se plângă, sau poate chiar şi o mică sesiune de shopping.

Se amuză la glumele tale

Nu eşti genul glumeţ dar te străduieşti să îl faci să râdă şi chiar îţi iese? Asta e mai mult decât ok, însemnând că ai un tip binedispus lângă tine.

E agitat

Prezenţa ta îi transmite o stare de agitaţie, anxietate şi chiar timiditate? În general bărbaţii încearcă din răsputeri să îşi controle emoţiile pentru a nu părea vulnerabili. Cel mai bine e să îl ajuţi să se relaxeze.

 E foarte deschis

Femeile şi bărbaţii îşi exprimă emoţiile în mod diferit. Femeile sunt mai sensibile, bărbaţii mai puternici, ele se exteriorizează mai mult mai uşor şi sunt mai comunicative, pe când ei sunt mai stângaci cu vorbele. În situaţia în care reuşeşte să aibă o discuţie deschisă despre sentimentele şi emoţiile lui, e cazul să te consideri norocoasă, deoarece acesta e un semn al unei relaţii puternice.