Top 3 creme cu laptele Lactag pentru prăjiturile de sărbători

Creme_Lactag

Vin sărbătorile iar masa de Crăciun fără prăjituri este de neconceput. De aceea, laptele proaspăt Lactag, vine în ajutorul gospodinelor, iar acestea îl recomandă pentru realizarea oricărui tip de cremă pentru prăjituri. Noi raptele Lactag este recomandat pentru cel puțin trei tipuri de creme – crema de vanilie, crema de ness și creme de la creme” – crema de lapte.

„Consumatorii români de lactate sunt din ce în ce mai bine informați cu privire la ceea ce cumpără, iar mulți dintre ei se îndreaptă către produsele autohtone. Mai mult decât atât, atunci când vorbim de preparate de cofetărie, românii caută ingrediente de calitate pentru a fi siguri că prăjiturile vor ieși la final așa cum își doresc, iar Lactag are grijă să ofere cel mai bun lapte”, explică Adriean Asan, Director General Lactag.

După ce am discutat cu mai multe persoane despre deserturile lor preferate, am descoperit că în 2015 sunt în trend trei tipuri de crème pe bază de lapte.

Crema de vanilie

Crema de vanilie sau crema de gălbenușuri cu lapte este recomandată pentru torture, eclere, vafe, tarte, cornuri sau croissante. Se prepară rapid și este delicioasă în orice combinație.

Crema de ness

Cremă de ness se recomandă prăjiturilor dublu strat. Este mai sofisticată, dar este ideală dacă vrei să faci un desert șisă impresionezi mai ales că iubitorii de cafea se vor îndrăgosti de amandinele cu cremă de ness sau eclerurile cu cremă de ness.

Crema de lapte

Rețeta s-a născut într-o bucătărie regală franceză din vremea regelui Ludovic al XVII-lea, un copil răsfățat îndrăgostit de dulciuri. Este una dintre cele mai complexe tipuri de crème dar este una dintre cele mai gustoase.

Despre Lactag

Lactag este cea mai mare fabrică de prelucrare a laptelui din sudul României, cu o tradiție de peste 50 de ani și cu un capital integral privat. Cofinantarea Sapard a ajutat la modernizarea și retehnologizarea fabricii, astfel încât să ajungă în prezent la cele mai înalte standarde de calitate. Gama de produse semnată Lactag cuprinde sortimentele de lactate, cât și mezelurile de tradiție Pe Gustate. De asemenea, Lactag continuă dezvoltarea propriei rețele de magazine Pe gustate.